Napıcaz biz böyle ya heyecandan uyuyamıyorumbelirtiler aynı benimde REGLE 9gün var çıldırvaammö
Sizin de yumurtlamaya iki gün mü vardıbelirtiler aynı benimde REGLE 9gün var çıldırvaammö
Ben ovülasyon testiyle takip ediyordum yumurtlama öncesi pik günü ve sonrası hep değerlendirdim ben şuan idrara sık çıkma göğüs hassasiyeti sol kasıkta ağrı ayaklar buz gibi regle 9 gün var bu ay şirazem kaydı a dostlarSizin de yumurtlamaya iki gün mü vardı
Benim memelerim hiç şiş değil aynı ama kaşınıyor dün ve bu sabah midem bulandı bir kaç dakika ve akıntım kasıkta ağrı o kadar ama yine de belirsiz olması bu hale getiriyoBen ovülasyon testiyle takip ediyordum yumurtlama öncesi pik günü ve sonrası hep değerlendirdim ben şuan idrara sık çıkma göğüs hassasiyeti sol kasıkta ağrı ayaklar buz gibi regle 9 gün var bu ay şirazem kaydı a dostlar
Bacım beklicez yapacak bir şey yokBenim memelerim hiç şiş değil aynı ama kaşınıyor dün ve bu sabah midem bulandı bir kaç dakika ve akıntım kasıkta ağrı o kadar ama yine de belirsiz olması bu hale getiriyo
Beliniz de ağrıyor bu benim belim de kopuyoBen ovülasyon testiyle takip ediyordum yumurtlama öncesi pik günü ve sonrası hep değerlendirdim ben şuan idrara sık çıkma göğüs hassasiyeti sol kasıkta ağrı ayaklar buz gibi regle 9 gün var bu ay şirazem kaydı a dostlar
Benim belim hep ağrıyor o yüzden belirti olarak alamıyorum onu cklsjfskjcjsBeliniz de ağrıyor bu benim belim de kopuyo
Otursanız bile ağrı devam ediyormuBeliniz de ağrıyor bu benim belim de kopuyo
Evet otururken de yatarken de asla geçmiyor devam ediyor bugün süpürge yaptım bir odayı bitiremedim bide hamileysem bebisime bisey olur diye yapmıyorum ckdkkfkdmfOtursanız bile ağrı devam ediyormu
Valla benim çok ağrımaz normal de ama son günlerde aşırı şekildeBenim belim hep ağrıyor o yüzden belirti olarak alamıyorum onu cklsjfskjcjs
Benim belim hep ağrıyor o yüzden belirti olarak alamıyorum onu cklsjfskjcjs
Ahahahha aynı kafa yapısındayız djskcjlakclskvlsEvet otururken de yatarken de asla geçmiyor devam ediyor bugün süpürge yaptım bir odayı bitiremedim bide hamileysem bebisime bisey olur diye yapmıyorum ckdkkfkdmf
Ay hadi bakalım inşallah hamişizdirValla benim çok ağrımaz normal de ama son günlerde aşırı şekilde
Ben daha nisanlıyım bide ama ne olur ne olmaz nasılsa yaptık bisey ama ben çok istiyorum zatenAhahahha aynı kafa yapısındayız djskcjlakclskvls
İnsallah insallaaaahhhAy hadi bakalım inşallah hamişizdir