Ne zaman test yapmalıyım belirtiler sizde de var mı?

beyzax123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
146
5
25
8 gün önce korunmasız ilişkim oldu yumurtlama günüme iki gün vardı şimdi adetime 9 gün kaldı stresten dolayı mı yoksa cidden belirtiler var mı emin olamıyorum baskın bi şekilde kasıklarım da sancı var sol tarafım da özellikle ve memelerim kaşınıyor akıntım da var beyaz bir kaç gün sonra test yapsam ya da kan versem çıkar mı acaba???
Lütfen yardım edin paylaşın benimle bacılaaarr✨

Sizin de yumurtlamaya iki gün mü vardı
Ben ovülasyon testiyle takip ediyordum yumurtlama öncesi pik günü ve sonrası hep değerlendirdim ben şuan idrara sık çıkma göğüs hassasiyeti sol kasıkta ağrı ayaklar buz gibi regle 9 gün var bu ay şirazem kaydı a dostlar

Ben ovülasyon testiyle takip ediyordum yumurtlama öncesi pik günü ve sonrası hep değerlendirdim ben şuan idrara sık çıkma göğüs hassasiyeti sol kasıkta ağrı ayaklar buz gibi regle 9 gün var bu ay şirazem kaydı a dostlar
Benim memelerim hiç şiş değil aynı ama kaşınıyor dün ve bu sabah midem bulandı bir kaç dakika ve akıntım kasıkta ağrı o kadar ama yine de belirsiz olması bu hale getiriyo

Beliniz de ağrıyor bu benim belim de kopuyo

X