ne zaman test yapayim?

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Kizlar tam yumurtlama gununde kounmadan iliskiye girdik bir hata ettik. Hamilelik dusunmuyoruz cunku baska ilaclar kullaniyorum.adetim 3 gun gecikti sizce ne zaman idrar testi yapmaliyim? Hamileysem şu an iki haftalik. Sizce idrar testinde cikarmi

iyi günler bir sorum olcaktı . son adet tarihim 11 nisan . yumurtlama günün 24 nisan en son eşimle ilşkim 20 nisanda oldu . hamile kalma olasalığım var mı ?

Kizlar tam yumurtlama gununde kounmadan iliskiye girdik bir hata ettik. Hamilelik dusunmuyoruz cunku baska ilaclar kullaniyorum.adetim 3 gun gecikti sizce ne zaman idrar testi yapmaliyim? Hamileysem şu an iki haftalik. Sizce idrar testinde cikarmi
Gecikme yaşıyorsan sabah ilk idrarla test yap canım varsa gebelik çıkar

Konularina bakiniyordum, birde hamilelik riskimi var.
Hayirlisi canim insallah hamile degilsindir, saglikli bir sekilde cozersiniz insallah

aslinda ayni durumdayiz, hamile olma riskim cokkkk dusuk, ama yinede hafiften korkuyorum. Bugun yarin adet olmam gerek, hafiften sancisida var ama olunca iyice rahatliicam.

Neden kan testi yaptırmıyosun? Böyle riskli bir durumdasın hemdee
Hamilelik testi yaptim birkac once, ama negatifti. Hala olmadim : (

Bu regl bilgileri olan akilli telefonlardaki uygulamalar varya, onda su anda yarin adet gunum oldugu yaziyo. Yani yarin test yapabilirim ve emin olabilirim. (Cok uzun bir cyclus e sahibim cnm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…