- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Yok mu kizlar bilen kimse
Teşekkürler canim yarin test yapayim o zamanşuan idrarda çıkma olasılığı yüksek canm.
Gecikme yaşıyorsan sabah ilk idrarla test yap canım varsa gebelik çıkarKizlar tam yumurtlama gununde kounmadan iliskiye girdik bir hata ettik. Hamilelik dusunmuyoruz cunku baska ilaclar kullaniyorum.adetim 3 gun gecikti sizce ne zaman idrar testi yapmaliyim? Hamileysem şu an iki haftalik. Sizce idrar testinde cikarmi
Teşekkürler canim yarin test yapayim o zaman
Test yaptim canim çok şukur hamile degilim ama hala adet olmadim yine de biraz korkuyorumKonularina bakiniyordum, birde hamilelik riskimi var.
Hayirlisi canim insallah hamile degilsindir, saglikli bir sekilde cozersiniz insallah
Aynen bende bir olsam da rahatlasamaslinda ayni durumdayiz, hamile olma riskim cokkkk dusuk, ama yinede hafiften korkuyorum. Bugun yarin adet olmam gerek, hafiften sancisida var ama olunca iyice rahatliicam.
senin durumun ne oldu, rahatlayabildinmi?Aynen bende bir olsam da rahatlasam
teşekkürler . yani yumurtlamadan 3 4 gün öncede gebelik oluyor mu ?
senin durumun ne oldu, rahatlayabildinmi?
ben iyice isgillenmeye basladim kendimden. strestendir diye tahmin ediyorum ama icimde ufacikkk bir kusku var yinede. odum kopuyo yemin ediyorum. : (
Hamilelik testi yaptim birkac once, ama negatifti. Hala olmadim : (Neden kan testi yaptırmıyosun? Böyle riskli bir durumdasın hemdee