Ne zaman Test Yapayım kızlar???

pd44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.404
139
173
kızlar merhaba bı sorum olacak.

5 hazıran adet tarıhımdı. 12 hazıran oglen catlatma ıgnemı yaptım. 5 temmuz beklenen adet. ıgneden 14 gun sonra test yapsam cıkar mı sonuc? ne zaman yapmalıyım?

kızlar merhaba bı sorum olacak.

5 hazıran adet tarıhımdı. 12 hazıran oglen catlatma ıgnemı yaptım. 5 temmuz beklenen adet. ıgneden 14 gun sonra test yapsam cıkar mı sonuc? ne zaman yapmalıyım?

Büyük ihtimalle kanda çıkar canım ama gününü bekle bence dayanabilirsen tabi:) ilk ayınmı tedavide

Büyük ihtimalle kanda çıkar canım ama gününü bekle bence dayanabilirsen tabi:) ilk ayınmı tedavide

yok canm 1.5 yıldır olmuyo benım. ıgne ıle yumurta buyütme yapıldı sonra catlatma ıgnesı. ıgneyı ıkl defa bu ay kullandım o yuzden bu ay cok merak edıyorum:18:

yok canm 1.5 yıldır olmuyo benım. ıgne ıle yumurta buyütme yapıldı sonra catlatma ıgnesı. ıgneyı ıkl defa bu ay kullandım o yuzden bu ay cok merak edıyorum:18:

sabır en büyük erdem :)
bekle acele etme bende 9 haziranda vuruldum iğnemi beklemekteyim şuan relaks :)

oyle tabı :)

sen de mı tedavı goruyorsun canm ne kadar zamndr ıstıyosn

2 yıl oldu canım geçen sene bi kere daha denedik klomen +çatlatma kist yapmıştı sonra sağlık sorunlarından aksadı vs derken nisanda gebe kaldım oda kimyasal oldu bu ay tekrar denedik klomen +çatlatmayı ama garantiye almak için kist oldumu olmadımı kontrole gittim yumoş çatlamış en azından içim rahat o kafamda soru kalmadı...
son defa denicem böle olmazsa kader diyip bırakıcam peşini rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş...
senin durumun nedir ?

canm benım de esımde varıkosel vardı amelıyat oldu degeerlerı duzeldı.

6 klomen 2 catlatma ıgnesı kullandım sonuc vermedı.

bu ay gobekten ıgne ve catlatma ıgnesı kullandım bı yumurta olustu.

bakalm nasıbımzde ne var ben de dıger ay asılama dusunuyorum.

yumurtanın catlayıp catlamadgına adetın kacıncı gunu baktırdın

iğneden 2 gün sonra 9 haziran pazartesi 7 de vuruldum iğnemi salı çarşamba değrlendirdik perşembe dr gittim ult. baktı ve çatlamış olduğunu söyledi zaten salı günü çatladı muhtemelen akıntıyı ogün gördüm çünkü... hayırlısı bakalım döllenme oldusa 2 güne belli olucak hayırlısı ile 2 gün de geçeydi...

ben de 12 hazıran persem be oglen 12 bucukta vurdum 36 sonra cuma 12,30 da ve cumartesı gece ılıskı oldu. ondan sonra ıkı uc gun ara verdım nasılsa gecmıstır dıye .

ılla 36 saatın sonunda mı catlıyo?

nasıl bellı olacak dollenmenın oldugu?

kan da ya da ıdrarda mı bakılacak?

alttan ultaronla bakılsa anlasılır mı?

evet tahmini 36 saat
döllenmenin belli olması için işte adet ti bekliyoruz canım oldusa zaten bebiş gelicek olmadısa kırmızar...
ult.6 cı hafta falan görülebiliyor kese....

tatlim konunla alakali dgl ama doktormu verdi bu igneyi?

evt canm asılama tedavısı benımkı

evet ta
hmini 36 saat
döllenmenin belli olması için işte adet ti bekliyoruz canım oldusa zaten bebiş gelicek olmadısa kırmızar...
ult.6 cı hafta falan görülebiliyor kese....

anladım canm hakkında hayırlısı olur ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…