Ee hani sen diyordun sevgilim her isteğimi karşılıyor ama ben başka kişilerin de ilgisini istiyorum diye.yalan mi söylüyorsun bize?Instagramda goruyorum sevgilisi olmayanlar sevgili yapiyor yada nisanlaniyorlar. Haftasonu disari cikiyorum herkes elele bir ben bulamiyorum galiba kendimi mutsuz hissediyorum bu yuzdenn
O ben degildim karistirdin. VanessaydiEe hani sen diyordun sevgilim her isteğimi karşılıyor ama ben başka kişilerin de ilgisini istiyorum diye.yalan mi söylüyorsun bize?
Böyle saplantılı, hayatsız olduğun sürece olmayacakInstagramda goruyorum sevgilisi olmayanlar sevgili yapiyor yada nisanlaniyorlar. Haftasonu disari cikiyorum herkes elele bir ben bulamiyorum galiba kendimi mutsuz hissediyorum bu yuzdenn
Ne kadar ilişki odaklısın biraz zamana bırak.
Senin konuların yüzünden bende kafayı yemek üzereyim ya. Ne bu erkek merakıInstagramda goruyorum sevgilisi olmayanlar sevgili yapiyor yada nisanlaniyorlar. Haftasonu disari cikiyorum herkes elele bir ben bulamiyorum galiba kendimi mutsuz hissediyorum bu yuzdenn
Ee hani sen diyordun sevgilim her isteğimi karşılıyor ama ben başka kişilerin de ilgisini istiyorum diye.yalan mi söylüyorsun bize?
O yüzden karıştırdım işte.O vanessaydi. Bunlar vanessa, rainyy, umutsuz vaka ayni familyadan
Burhan nereye gittin yine beElinin körü zaman.
olması için bir şey yapıyor musunuz? Mesela yeni insanlarla tanışıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?