G Gokben1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2008 668 0 96 34 Antalya 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokben1 #1 Arkadaşlar benim şuan 7 aylık kızım var.İlk reglimi temmuz 24 de oldum,ağustoda ise 27 sinde oldum.35 gün olmuşoluyor.Bu ayda 30 undamı olmam lazım??Benim hiç günüm şaşmazdı bu ilk adetlerim olunca anlayamadım.
Arkadaşlar benim şuan 7 aylık kızım var.İlk reglimi temmuz 24 de oldum,ağustoda ise 27 sinde oldum.35 gün olmuşoluyor.Bu ayda 30 undamı olmam lazım??Benim hiç günüm şaşmazdı bu ilk adetlerim olunca anlayamadım.
imp Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 879 4 296 İstanbul 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokben1 #2 ılk adetlerın boyle duzensız olması cok normal hormonlarınız hala normalden farklı calısıyor emzırıyorsanızda bı sure boyle duzensız gıdebılır
ılk adetlerın boyle duzensız olması cok normal hormonlarınız hala normalden farklı calısıyor emzırıyorsanızda bı sure boyle duzensız gıdebılır
G Gokben1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2008 668 0 96 34 Antalya 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Gokben1 #3 imp .!.: ılk adetlerın boyle duzensız olması cok normal hormonlarınız hala normalden farklı calısıyor emzırıyorsanızda bı sure boyle duzensız gıdebılır Genişletmek için tıkla... Mesela bu ay olmama gibi bir durum olabilir mi?? Geç de olsa regli olabilirim herhalde???
imp .!.: ılk adetlerın boyle duzensız olması cok normal hormonlarınız hala normalden farklı calısıyor emzırıyorsanızda bı sure boyle duzensız gıdebılır Genişletmek için tıkla... Mesela bu ay olmama gibi bir durum olabilir mi?? Geç de olsa regli olabilirim herhalde???