• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman hamile kalabilirm

mustafabugrafigen

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
14
0
6
34
İstanbul
Kızlar çocuk için bi aydır uğraşıyoruz olmuyo yumurtalarım çok azmis o yüzden olmuyo ilaç yazıcam dedi doktor biz de eşimle adet zamanlarına yakın tekrar deniyoruZ acaba ne zaman hamile kalabilirm çok istiyorum. En uygun zaman ne zaman Adetlerimde çok duzensiz. 🌷🌷🌷🌷

Kızlar çocuk için bi aydır uğraşıyoruz olmuyo yumurtalarım çok azmis o yüzden olmuyo ilaç yazıcam dedi doktor biz de eşimle adet zamanlarına yakın tekrar deniyoruZ acaba ne zaman hamile kalabilirm çok istiyorum. En uygun zaman ne zaman Adetlerimde çok duzensiz. 🌷🌷🌷🌷

iki adetin ortasında dene örneğin 30 gün sürüyosa adetin 15. gün dene yumurtlama gününü bilmiyorsan bazı testler var eczaneden alıp onu da uygulayabilirsin

canım yumurtalıklar için kürler var onları uygulayabilirsin ben bu ay kullandım incir kürü yaptım çok yararını gördüm doktor bile şaşırmıştı canım bence dene bide hayıt hapı var onuda kullanabilirsin hem adetleri düzenliyor hemde hormonları

Back