Ne zaman dr a gitmeliyim?

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
Merhaba kızlar,

4 hafta 4 günlük gebeyim,değerim 368.08

Ne zaman doktora gitmeliyim?

Folic asiti günde 3 tane alıyorum sabah öğle akşam olmak izere...folic plus...
Almam gereken başka bişey var mı acaba?

Birde acaip derecede baş ve sol kasığım ağrıyor normalmi sizce??

2 hafta sonra gıt canım.kalp atısını da muhtemelen o zaman duyarsın.folık asıte devam et.
kasık agrın cok sıddetlı degılse normal agrıması.
tebrıkler.
hayırlısı olsun..

Tşkler cnm,

Kasık ağrım batma şeklinde ara ara sancı ama şiddetli batıyor,dr tlfonda normal dedi ama bilemiyorum,

ıki hafta sadece folic asit kullanıp öyle gideyim ozaman

en ideal hafta kalp atışı için 7. haftada canım gidebilirsin bu arada gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah

en ideal hafta kalp atışı için 7. haftada canım gidebilirsin bu arada gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah

Öncelikle tşkler,
7. haftaya kadar sadece floic asitmi kullanmalıyım peki?Birde cinsel ilişki yasak mı bu sürecte

Merhaba kızlar,

4 hafta 4 günlük gebeyim,değerim 368.08

Ne zaman doktora gitmeliyim?

Folic asiti günde 3 tane alıyorum sabah öğle akşam olmak izere...folic plus...
Almam gereken başka bişey var mı acaba?

Birde acaip derecede baş ve sol kasığım ağrıyor normalmi sizce??

Tebrik ederim öncelikle.Ama bence mümkün olan en kısa zamanda gitmelisin.İlk gebeliğimde yaşadığım hüsrandan sonra bu gebeliğimde doktor hemen çağırdı.Bazen işler insanın umduğu gibi gitmiyo maalesef.Seni korkutmak değil amacım yanlış anlama ama bence en kısa zamanda git.Ayrıca günde 3 folic asiti doktor önermediyse çok fazla.Ben doktora 2 tane alıyorum demiştim ona bile fazla demişti.Folbiol kullanıyodum ben.Fazlası karaciğeri yorarmış.Folic plus belki farklıdır bilemem tabi.Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.

hayırlısı olsun canım.hanımlarında dediği gibi 6-8 hafta arası git dr a.banada drum folik asiti günde 1 tane vermişti

hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin.doktora hemen gidebilirsin bence.en azından için rahatolur.folik asit konusunda piyasada farklı firmaların ürünleri var ve hepsinin miligramları değişik.folbiol günde bir tane alınırken,folic puls günde 3tane alınıyor.önemli olan kaç kere alındıgı değil alınan miktar.en sağlıklı bilgiyi doktorun verecektir.şimdiden kolay gelsin:CüvCüv:

X