Ne zaman doktora gitmeliyim?

Hunter1453

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
236
199
18
Selamunaleykum kizlar..
Ben 14 ay korunmasız iliskiye rağmen hamile kalamadım.. Ve artık doktora gitmek istiyorum. Adetime 1 hafta var. Bazı yakınlarım adetin 3.cü günü git hormonlarına da bakarlar dedi. Banada adetken gitmek sacma geldi. Sizce ne zaman gitmeliyim?

Evet adetin 2. veya 3. gün git. 4 Tüp falan kan veriyosun. Alttan bakılmıyo zaten. Sadece kan testi.

Ben eşime falanda test yapilmasini istiyorum. Doktora benim soylemem mi gerekiyor yoksa kendi istermi acabaa

Ben eşime falanda test yapilmasini istiyorum. Doktora benim soylemem mi gerekiyor yoksa kendi istermi acabaa
Eşinde ürolojiden randevu alsın o da test versin. İkinizde de sıkıntı çıkıp çıkmadığına göre tedavi yöntemi uygulanır.

Benim de 12 ay doldu. Hem eşime hem bana bakılsın istiyorum. Pkolu olsam da adetler düzenli ama gebelik yok

Sen doktora gittin mi canim? Pko tam olarak neydi
Yumurtlama tembelliği ve kistler. Bende kist yok ama yumurtlama tembelliği var. Haziranda gittim klomen verildi kullandım ama işe yaramadı. Ara verdim ekimde tekrar giderim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…