ne zaman doğurucamm???

olric

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
125
2
96
45
İstanbul
Kızlar 40+1 günlük hamileyim..ne nst'de sancım çıkıyor..ne bebek kanala inmiş,ne nişan geldi ne başka bişey...nasıl doğurucam ben yaa...aslında kasılmalarım da oluyor ama...yani gün içinde 10 kere falan karnım kasılıp sertleşiyor o ara belime ve aşağıya doğru hafif ağrı oluyor ama geçiyor ve düzenli de değiller...bu sancı nasıl bişey ve doğumu yaklaştırmanın bir yolu var mı? bilen varsa noluur söylesin???

doğumu yaklaştırmaya falan çalışma cnm.sabırlı ol sancın başladıysa zaten sen hissetmesende rahim açılıyordur...bi kaç güne kalmaz doğurursun...ALLAH bir avazda kurtarsın cnm...

ALLAH HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN CANIM DAHA BEKLE BAKALIM 41 HAFTAYA GELDİNMİ DR GÖRÜŞ AGRILARIN BAŞALMIŞASA YAKIN DEMEKKİ BENİM HİÇ AMA HİÇ AGRIM OLMAMIŞTI DİREKT SUYUM GELDİ. SENDE SUYUNUN NİŞANININ GELMESİNİ AGRILARININ SIKLAŞMASINI 5DK ARAYLA OLMASINI BEKLE EGER BU ŞEKİLDE OLURSA YADA ŞİKAYETİN OLUNCA HASTANEYE GİDERSİN . DOGUMU YAKLAŞTIRAN BİR YOLDA YOKK EN AZINDAN BEN BÖLE BİŞEY DUYMADIM kaydirigubbakcemile3 BEBEGİNİ SAĞLIKLI BİRŞEKİLDE KUCAGINA ALMAN DİLEGİYLE . HAYIRLI OLSUN a.s.

canım seni çok iyi anlıyorum bu bekleyiş çok zor ben 40+3 de sancılarım başlayarak hastaneye gittim ve doğurdum benim de suyum ya da nişanım gelmedi biliyorum demesi kolay ama sabret telefonunu da kapat ben öyle yapmıştım çünkü ne o hala doğurmadın mı lafından bıkmıştım allah kolaylık versin:)

bu kadar beklemışsın bırde bakarsın bebegın kucagında allah hayırlı dogum nasıp etsın bütün gebe bayanlara

evet aynen öyle..bugün arayan arayanaydı zaten...hepsine yok doğurmadım hala demekten fenalık geldi...iyice stres olmaya başladım..bakalım hayırlısıyla doğsa da....

canım sakın sabırsızlık yapma yengem 42. haftayı doldurduktan sonra yaptı doğumu bebeğin sağlıklı olsun da gerisi boş Allah hayırlısıylı kurtarsınişallah

canım bende 40. haftamda dogum yaptım sezeryanla dogurdum.nst tede sancı cıkıyordu.ama ben hıc hıssetmedım.acılmada olmamıstı hıc.sonunda bebegımın kalp atısları yavasladıgı ıcın sezeryanla doguma aldılar.eger bekleseydık ne zaman dogardı bılmıyorum.ama hıc sancım gelmeden dogurdum.

Canım yaa ne zordur o günler bilmemmi 40+6 da doğum yaptım, yine doğuma almıyorlardı da akıntım çok sulu bir kıvamda geldiğinden suyumun sızıntı yapabileceğini düşündüler. sende sabret bana son günler amaçsız yaşadığım günler gibi geliyordu, evet bide her arayanın ne nazlı kızmış bu, gelmedimi halen diyenler, orası bişe anlamıyo sen başka hastaneye git (ÇAPA) ama sonunda geliyo hiç telaşlanma sabırla bekle vakti geldimi zaten onu daha fazla orda tutamazsın :) allah hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin sen de bu güzel duyguyu yaşa..

hiç merak etme eli kulağında oldu olacak sonra gelirsin artık kızlar doğurdum bile diye:))) kazasız sağlıkla kurtulursun inşallah

Bu mesajı yazmamı bekliyomuş oğlum...bu sabah nişanım geldi....şimdi nolcak?sancı felan ne zaman başlayacak?Ne yapmam lazım..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…