ne zaman doğuracağım?

01seker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
20
0
36
Adana
38+1 deyim.artık iyice beklmek çok zor geliyor. bir an önce kavuşmak istiyorum. çok merak ediyorum kime benziyor nasıl diye. tabi doğum korkusudan çok düşünemiyorum tamamen doğuma kanalize olmuş durumdayım. ara ara regl sancısı gibi kasıklarımda sancı oluyor ama çok ciddi bişey değil sanırım geçiyor sonra.karnımda öyle çok aşağı inmedi ama doktor daha da inerse zaten doğum başlamış olur dedi:) hayırlısı bakalım...39 bitince doğursam bari....

ben ilk çocuğumu 38+4 günde doğurdum.maalesef son haftaları geçirmek çok zor. allah kolaylık versin. artık hareket edemez, nefes alamaz oluyorsunuz. ama doğum yaptıktan sonra ve doğum ağrılarınız geçtikten sonra karnınızın boşaldığı hissi çok güzel adeta kuş gibi hafiflemiş hissediyorsunuz kendinizi. allah bir avazda kurtarsın

bende 36+1 deyim ama biran evvel doğurmak istiyorum azccık sancım olsa heycanlanıyorum hadi başlıyoruz diye ama çok çabuk geçiyor inşallah doğumlarımız da kolay olurda güzel güzel anlatırız burda :)

hergün daha zor geçiyor,sabırsızlıkla..allah herkesin yardımcısı olsun.bizde doğuralımda burada paylaşalım doğum öykülerimizi. ben epidural normal yapacağım inşallah...

sancım yok hala.arada karnım kasılıyor. özellikle sabahları uyandığımda sanki top gibi olmuş oluyor karnım.biran yükseliyor karnım sertleşiyor sonra yumşuyor.hala yan taraflarımı tekmeliyor.doktor döndü diyor ama ben anlamadım bu işi...

doktorum bebeğin doğum kanalına yerleştiğini söyledi.ultrasonda açılma olmadığını söyledi. ne zman doğuracaaaaammm..her an olabilir diyo doktor ama bir günü yok mu ya.doğum kanalına girdikten 3 gün sonra falan gibi...

ne güzel..sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza..bizde bekliyoruz daha. doğum kanalına girmiş ama bir açıılma falan yok bende henüz.artık 40 haftamızda doldu.olmadı suni sancı verecek doktor sanırım.ama ben doğal sancılarımı beklemek istiyorum..

benim karnım 3 hafta önce inmeye başladı şimdi tamamen aşağıda ara ara sancı oluyo ama hala bişe yok biran önce bebeğimi kucagıma almak istiyorum bir an önce doğurmak istiyorum (

doğum gerçekleşti mi acaba bu arkadaştan haberdar olan var mı*

benim karnım hala yukarda hiç aşağıya inmedi bu da ne demek oluyor
oğluşum gel artık yoksa vallahi babişko sezeryanla ayırır bizi sabrı kalmadı artık

o konu sahibi cok beklemis
bende bugun 38+3 um ne zaman gelicek acaba bizim bebis.
sabirsizlikla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…