• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman biter bu gaz sorunu?

ozgesare

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
95
44
8
30
Bebeğim 2 aylık .Doğalı gaz sancısı çekiyor.Her türlü masaj yapmama rağmen geğiremiyor,gegirse de bitmiyor.Hic bişey yemesem bile gazı oluyor.Gazı yüzünden saatlerce tok olsa bile emmek istiyor.Emdikce yine gaz oluyor.Emzirecegim diye korkuyorum Gazı Uykusunu bölüyor.Azıcık uyuyor. Bi iş yapamaz oldum.İslrr kalsın ama yeterki gazı gecsin.Cok üzülüyorum artık o ağladıkça bnde ağlıyorum.Ne yapıyım bana bı akıl verin nolur 🥺

Bigaia kullaniyoruz bir haftadir, kizim 2 aylik. Sanki ise yaradi yine gazi var ama aglamiyor pirt pirt gaz atiyor. Baska ürün kullanmiyorum.

Ayni sorun bizde de var sen kesinlikle yediklerine dikkat edeceksin ben oyle rahatlattim bebegimi . Ama su iki gun kahve cikolata tukettim birazda gaz yapici seyler yedim kizim gaz sancısı cekti . Yani sen gaz diyeti yapacaksin . Bebisede bi gaz damlasi alabilirsin 2 marka degistirdim iyi geldi en son kullandigim. Bebisi hareketlendir birde oyun halisina falan koy sarki ac ayaklar hareketlendikce pirt pirt geliyorlar 😂😂😂

Ağızdan çıkan gegirtisi zorluyor.pirt yaparken şükür sıkıntı yok ama gegirirken çok ağlıyor

Back