Tuvalet Eğitimi Ne zaman başlamalıyım ? Geçmi kaldım hatunlar??

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

sebebiaskk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
4
0
16
İstanbul
Kasım 2010 doğumlu oğluşum çişe başlamalımıyım geçmi yoksa erkenmi tam konuşmıyo gerçi.ama banyoya girdinde çiş yap dedimizde yapıyo ve alkışlıyo kendini ama sadece banyoda yapıyo:) yardım

deneyebilirsiiniz ama zorlamayin
hatta havalarin isinmasini bekleyebilirsiniz
kesinlikle geç kalmadiniz..

normalde banyoda yap deyince yapıyor.ama çıkınca bağlamıyorum bakıyorum tekrar yapmış
yani daha hazır deği gibi geliyor bana çiş için ama geçde kalmak istemiyorum yazımı beklesem acaba??

Benimde oğlum Temmuz 2010 doğumlu..2 yaşında bir denememiz oldu ama benim sağlık sorunlarım yüzünden bıraktık..Havalar biraz ısınsın tekrar başlıycam ama bu nasıl bir bez aşkıdır bilmiyorum..Bezim de bezim...Çok seviyor..bakalım nasıl atlatıcam bu sureci..

benim oğlum da eylül 2010 doğumlu geçen yaz denedik olmadı dün tekrar başladık iyi gidiyo lazımlığa yapıyo çişi gelince anne çisss diyo gidip kendi yapıyo bence tam zamanı havalarda soğuk değil

Benim kizda kasim 2010 dogumlu bende bugun baslayayim dedim klozete cocuklar icin olan kapaktan koydum fakat cok korktu kac kez denedim yok oturmuyo agliyo kaciyo korktum diyo morelim cok bozuldu ya nasil alistiricam nasil yendiricem bu korkuyu arkadaslar?

bizde ekim 2010 doğumluyuz lazımlıga oturmuyor aglıyor anca altında bez varsa oturuyor gel çiş yapalım dıyorum yok nasıl alıstırcam bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…