- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
eylülde olucak düğün için gelinlik ne zaman alınmalıdır yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yorumlar için teşekkürlerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden bakın elbette ama sizin yerinizde olsan Ağustos’ta alırdım :) kilo değişimi vs olabilir diyeeylülde olucak düğün için gelinlik ne zaman alınmalıdır yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yorumlar için teşekkürlerrr
müdahale falan gerkirse yetişir heraldeeŞimdiden bakın elbette ama sizin yerinizde olsan Ağustos’ta alırdım :) kilo değişimi vs olabilir diye
BEnde temmuzun sonunda almaya karar verdimbenim dügünüm ekimde insAllah gelinligi augustosta alicagim özel dikim olucak insAllah genelde gelinlikler cogunlukla zaten korseli arkadan ipli oluyor kilo alimi ve veriminde sorun olmamasi icin
BEnde temmuzun sonunda almaya karar verdim
İnşallahh canın seninde .. model nasıl senin ben helenistik istiyorum ama daha bakamadım diğer modellereinsAllah istedigimiz gibi olur benim modelim bile belli :)
İnşallahh canın seninde .. model nasıl senin ben helenistik istiyorum ama daha bakamadım diğer modellere
bende uzun kollu gelinlikleri çok beğeniyrm bana da 2.500 tl dedi fiyat sormuştm da bir kez alacağım yrrden . Seninki biraz asortik anacım 3 d falanA-Kesim uzun kollu (sonbahar gelini olacagim icin) 3D-Efekli bir gelinlik bir gelinlikci 4000 tl diger 5000-6500 arasi bir fiyat verdi
bende uzun kollu gelinlikleri çok beğeniyrm bana da 2.500 tl dedi fiyat sormuştm da bir kez alacağım yrrden . Seninki biraz asortik anacım 3 d falan