Ne zaman adet oLdunuz ?

asyun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
142
0
116
Ankara
hanımLar,epiduraL sezeryanLa doğum yaptım..bebeğim 5 ayLık.. ne zaman adet görürüm ? sizLer ne zaman gördünz iLk adetinizi..

bu kısıden kısıye gore degısır..sonucta hepımızın farklı hormonal bır yapısı var..bır tanıdıgım 1 yıl bırdı 9 ay olmadı ama annem dogumdan 15 gun sonra olmus bende olmadım ...

ben doğumdan tam 1 ay sonra gördüm 2. ay normale dönmüştü..benimle aynı gün doğum yapan arkadasım hala olmadı...1 yıla kadar normal diye biliyorum...

kisiden kisiye degisir bende 1 ay sonra normal regl oldum.

benim bebeğim 4 ayını doldurdu bugün. ben de üç gün önce adet oldum.

Doğumdan yaklaşık 4.5 ay sonra bir defa regl oldum,bir daha da olmadım.Hala bekliyorum.

Kızım 8 ayını bitiriyor, pazartesi günü regli oldum ben.. baya da fazla oluyorum, çalışırken çok zor oluyo

ya kıslar ben kızım 13. ayını bitirdi, hala emziriyorum. henüz regl olmadım. bir arkadaşım da doktora gitti normal demiş.

bende aynı şekilde gittim normal dedi emzirdiğim için 15 ay olmssan gel dediler
12. ayda ve 13. ayda yeni oldu

benim de doğum yapalı yaklaşık 7,5 ay olacak ama halen daha adet olmadım. dogrusu ben de endişeleniyorum. doktora da gitmedim daha. normaldir inşallah.

Kirkimiz cikti 10 gun sonra adet oldum full emzirmeme ragmen,bu kisiden kisiye fark ediyor demekki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…