Ne yetiştirmeliyim?

Maydonoz aldım zaten bakalım heyecanlıyım yarın falan toprağımla saksımı alınca başlayacağım inşallah :16:
Evet fesleğen müthiş kokuyor yahuu :27:

Sen bu olaya neden bu kadar heyecanlandın anlamadım canım valla :9:

Maydonoz kız farklı bir şey değil hep görüyoruz ya sofradan bön bön bakıyor yeşil yeşil :27:

Son düzenleme:
Sen bu olaya neden bu kadar heyecanlandın anlamadım canım valla :9:

Maydonoz kız farklı bir şey değil hep görüyoruz ya sofradan bön bön bakıyor yeşil yeşil :27:

Ben çok seviyorum böyle bir şeylere bakmayı yetiştirmeyi, geçen sene bir çiçeğim vardı küçük çocuk gibi her gün gider gelir bakardım ne halde diyee :1: Böyle maydonozdu domatesti gibi ürünleri yetiştirmeyede kaç senedir niyetleniyordum bir türlü fırsat olmadı geçen senede sınav senesiydi falan derken şimdi kafamda rahat artık yapmak istiyorum :16:

Ben çok seviyorum böyle bir şeylere bakmayı yetiştirmeyi, geçen sene bir çiçeğim vardı küçük çocuk gibi her gün gider gelir bakardım ne halde diyee :1: Böyle maydonozdu domatesti gibi ürünleri yetiştirmeyede kaç senedir niyetleniyordum bir türlü fırsat olmadı geçen senede sınav senesiydi falan derken şimdi kafamda rahat artık yapmak istiyorum :16:

Bize de nasiplendirirsin o zaman artık şu maydonozla domatesle yaptığın yemeklerden :27:

Ne kadar güzel yaa :16: Elma ağacı falan olsa ya da üzüm olabilir ohh dadından yenmez :1:[/QUOTE]

elma erik düşünüyuz üzüm olabilir mart ayı bi gelsin

Back