Ne yetiştirmeliyim?

limon çok güzeldir ben fidesini bulamadığım için çekirdekten ektim bi ara fotosunu koyarım ilk baharda kocaman gül gibi kokan çiçekleri oluyo bonsi yaptım ben onu balkonda köşede :)

limon çok güzeldir ben fidesini bulamadığım için çekirdekten ektim bi ara fotosunu koyarım ilk baharda kocaman gül gibi kokan çiçekleri oluyo bonsi yaptım ben onu balkonda köşede :)

Limon ne zaman ekilebilir peki mevsimi yani?
Biirde ben yarın ne kadar toprak almalıyım

Limon ne zaman ekilebilir peki mevsimi yani?
Biirde ben yarın ne kadar toprak almalıyım

dolaba koş limonun içindeki çekirdekleri tek tek çıkar süzgeçten geçir yıka ufak bir kavonoza al buzdolabına at 3-4 güne filizlenir bilemedin bir hafta ufak olacağı için bakımını rahat yaparsın minik minik önümüzdeki senee şimdiden hazırlamış olursun onu :)

nasıl yani çekirdekleri önce buzdolabında bekleteeceğim 3-4 gün sonra filizlendikten sonra yani alıp toprağamı ekeceğim doğrumu anlamışım

nasıl yani çekirdekleri önce buzdolabında bekleteeceğim 3-4 gün sonra filizlendikten sonra yani alıp toprağamı ekeceğim doğrumu anlamışım

hiç bir tohum 2 günde çıkmaz sabır buz dolabına al 2-3 gün filizi çıkana kadar hergün sudan geçir tekrar dolaba koy ama sabredemem hemen görmem lazım diyosan fasulye nohut ek iki günde sırık gibi oluyolar :)

Tamam canım saol yarın gideyimde tohumlarımı alayım artık
Ne kadar toprak alayım?

anladim INSALLAH becerebilirim.. :)
Evet banada bi ugras lazimdi bide maydonozu rokayi cok severim boyle taze taze ay bide cikmazlarsa hayal kirikligi
Estagfurullah olur mu öyle şey bende bunları öğrenmek için açtım bu konuyu zaten tabiki sorun :)
Tessekur ederim...

Bizim buralar biraz nemli yagis cok oluyor INSALLAH becerebilirim..

Tessekurler renginam Ben once maydonoz sogandan basliyim bi acemilik,
belki sonra bostan kurarim

kurt ne demek biti var piresi var karıncası var pee neler gördüm ben toprağı aşırı sularsan ve bakımını yapmazsan olacak şeyler bunlar sonuçta canlı bişey yetiştiriyosun unutma :)

hayallerim yikildi Böyle seyler oluyorsa huylanirim ben beceremem

en sağlam biber yetişririn sadece ekıp suluyorsunuz resmen 1 e 10 veriyor topla topla yıne çıkıyor ama zamanı geçti benımde var artık bitmek üzereler

Benimde balkonumda uzunlamasına saksılarım içinde nane dereotu maydanoz chinese soğanı bazen yeşillenmiş soğanları sarımsakları sokuştururum sonrada kısır yapıp yerim bir güzel birde bodur limon ağacım var hiç vermiyor amma ablaları yeşilliği yetiyor birde beyaz açıp mis gibi kokutuyor her yeri bazen çay kahve içerken kokun yeter minnoşum diye seviyorum

Bu arada yetıstırılen urunun organık olmaması ıcın tohumun gdo ıcermemesı gerekır.tohum gdo ıcerıyor ıse urune organık degıl de bahce urunu demek daha dogru olacaktır.unıversıtede ıken arastırma konumdu da paylasayım dedım

bende sırf bu yüzden tohumlarımı bahçede kendim yetiştirdiğim domates biberden çıkarıyorum dışaran almaktansa :)

bu arada hani bölüm okudunuz ziraat, biyoloji fln mı?

annem genelde biber dometes maydanoz nane eker serada yapar çok hoş oluyor görüntü ve lezzet bakımından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…