Ne yetiştirmeliyim?

balkonda yetisir mi ki ?
Maydonozun filan mevsimi ne zaman acaba,
benimde aklima geldi ama uygulamak nasip olmadi :)
güzel fikir...

bu domates işi benim de kafama yattı canm yarın gidip sorarsan beni de bilgilendirir misin bende domates yetiştirmek istiyorum kokusunu çok seviyorum bak şimdi yazarken dalında domates kokusu geldi burnuma

yetiştirmesi çok zevkli iştir terapi gibi geliyor insana :) her konuda yardım ederim tatlım

Nane bence.mis giibi de kokar...

Evet fesleğende düşünmüyor değilim

biz apartmanda oturduğumuz için biber en kolayı oldu çıkanlardan 2 tane yemek bile güzel oluyor
bir de semiz otu ektik o da çıktı

Bende balkonda bakacağım ah bahçemiz olaydıı
Biber çok güzel aynen ama annem mevsimi değil diyip duruyor soracağım yarın

balkonda yetisir mi ki ?
Maydonozun filan mevsimi ne zaman acaba,
benimde aklima geldi ama uygulamak nasip olmadi :)
güzel fikir...

Gidip görüp beğendiğim kişi balkonunda bakıyor biber mi dersin salatalık mı domates mi
Hangisinin mevsimi inanın bende bilemiyorum buradan öğrendiğim kadarıyla gideceğim yarın eminönünde de soracağım
Bende uzun zamandır istiyordum şimdi uygulamak nasip oldu, insanın içini ısıtıyor bir şeylere bakıp yetiştirme fikri

bu domates işi benim de kafama yattı canm yarın gidip sorarsan beni de bilgilendirir misin bende domates yetiştirmek istiyorum kokusunu çok seviyorum bak şimdi yazarken dalında domates kokusu geldi burnuma

Sanırım mevsimi geçmiş onun canım kışın artık

yetiştirmesi çok zevkli iştir terapi gibi geliyor insana :) her konuda yardım ederim tatlım

Çok teşekkür ederim, siizinle iletişim halinde olacağım
Hiç bit gibi bir olay oldumu bitkilerinizde?

Anladim.. Benim zaten yapacak isim yok evde bos bos oturuyorum aslinda arastirsam belki seneye mevsiminde domates biber sogan filan ekilebilir ay cok heycanlandim Becerebilirmiyim bilmiyorum tabi kesin bakimlari filan önemlidir ögrenmek lazim :)

Ne kadar güzel yazmışsınız çok şanslısınız bizim bahçemiz yok ne yazıkki :26:
Evet bende yemekten ziyade ona bakıp yetiştirmek istiyorum sadece hoşuma gidiyor böyle şeyler
Maydonoz banada mantıklı geliyor artık Çok teşekkür ederim ilginize...

Biraz anlatirmisiniz tohumlari nasil ekiyorsunuz,sadece su mu ? Kac gunde cikmaya basliyor mesela..
yani neler ektiyseniz ismini yazip ayrintisini yazsaniz faydalanabiliriz aslinda

Maydonoz roka filan eksek mevsimi var mi :)
Konu sahibi konunu isgal ettim cok ozur dilerim..

soğan,maydonoz her yerde yetişir.
annemde uğraşır bahçede biber, domates fasulye ekiyor ama bunu yaza doğru yapıyor
yazında olgunlaşıyor.

ayrıca domates diğerlerinden daha çok çaba gerektiriyor. ben anlamam pek ama annemden biliyorum

derin araştırma yapma akıına bırak tohumlarını ek ve izlemeye başla ben bazen kendimi anne gibi bile hissediyorum kimsecikleri dokunmasın diye çıkan ufacık domates biberlerin peşine dolanıyorum hep unutmaman gereken tek şey sabır göstermelisin ben acemiyken baya bir katliam yapmışlığım var bahçede :)

Sizede uğraş olur ne güzel bencede denemelisiniz, bende okul açılmadan başlayayım diyorum bol bol ilgileneyim istiyorum
Bence becerirsiniz o isteği gördüm sizde Tabi önemlidir kesin bakımları bende buradaki arkadaşlardan kendi arkadaşlarımdan bir şeyler öğrenerek bakacağım kısmetse :109:

oy oy oyyy bunlar çok güzel çok şanslısınız
Evet yarın soracağım her şeyi zaten ama sizinkilere bayıldımmm
Teşekkür ederim

Müthiş bi keyif,bahçeye çıkınca missss gibi domates ve fesleğen kokuyor heryer psikoloğa gerek yok bunlar öyle güzel terapi oluyor ki..bu sene ekstra olarak eşimle limon,erik ve ıhlamur ektik çok şükür tuttular ne stres ne sıkıntı kalıyor insanda..şiddetle tavsiye ediyorum.

genelde yazın malum tohumun güneşe ihtiyacı var hemen dikebilirsin çabuk büyür zaten eylül sonuna kadar yersin saksıda dikersen avantajın olur kışın evin içinde kalabilirler sıcakta bahçe için bişe yapamayız havalar soğudumu nadasa kalır :)

canım domatese fazla su vermemek gerekiyor yoksa domatesin kendisini değil de fidesinin boyu uzuyor
bu şekilde fazla verimli olmuyor. yağmurdan falan da uzak tutmak gerek. annem üstüne naylon sererdi böyle sera gibi.
ayrıca fidesinin eğilmemesi için yanına bir uzunca bir şey takar ona destek olsun düşmesin diye

Ne güzel vallahi daha iş hayatına atılmadım ama bir an önce emekli olup bir çiftlik evine mi yerleşsem diye düşünüyorum bende
Limon ve erik miiiii ay çok güzel yaaaaa Bencede terapi şuan çıkıp gidebilirim eminöne tohum almaya heyecanlandım valla

Maydonoz şuan aklıma baya yattı herkes onu söyledi çünkü
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…