- Konu Sahibi agresifkiz
-
maydanoz nane ek hayatım bakımı çok kolay
nane yesıl sogan benım aklıma gelen ama saksı alacaksan uzunlarından al daha rahat olur
En kolayı maydanozla fesleğen herhalde...
evet annemde ondan alalım demişti bende ondan almayı düüşünüyorum, teşekkür ederim
Tesadüfe bak.Aynısını şu birkaç gündür gündemimde.Mevsimi farkediyormus.Biber sanırım mayıs ayında oluyormuş.
Bennimde kafamda cherry domates,biber,maydonoz,roka var.Araştırıyorum şu sıralar.
nane güzel fikir fesleğen falan sabah mis gibi kokarlar. tohuma gelince ben uzun süredir kendi tohumlarımı kendim çıkartıyorum çok zevkli uğraşması falan. Ben öncelikle limondan başlamıştım yetiştirmeye tüm meyveleri deneyebilirsin hatta mini bonsai ağaçların bile olur ama meyve vermezler söyliyim balkonumda 2 senelik limonum var ve hurmam inan bana büyüdüklerini izlemek bir harika çekirdekten olunca ayrı bir zevkliler bu günlede avoakado denemelerim var tutarda yazarım tekrar biberlerimde ufacıklar onlarda çekirdekten tohuma hiiç para verme derim herhangi bir sorun olursa dm atabilirsin seve seve yardım ederim :)
tohumunu paket halinde heryerde bulursun aktarlardada bulabilirsin sabahları taze taze koparıp koparıp yersin çokta çabuk büyür birde domatesi dene bahçeden tae koparınca miss gibi kokuyorlar
Fasulye de olabılır.domates bıraz zor bır bıtkıdır.pek verım alamayabılırsın.bununla bırlıkte bıber,fasulye,patlıcan verımlı oluyor.bahcede yetıstırmıstık.bıt konusuna ıse vakıf degılım
Evet domates çok istiyrum ama ilk denemeden onla başlamasam mı diye düşünmüyor değilim :26:
Ben balkonda yetiştireceğim saydıklarınızıda yarın soracağım mevsimi mi diye teşekkür ederim
Canım ne istersen yetiştirebilirsin,tohum aldığın yerde zaten bilgilendirirler seni.ben geçen sene başladım ve bu senede salatalarım hep organiktiçileklerimi yükleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?