arkadaşlar.tam 36 gündür sütüm olsun diye çırpınıyorum ama nafile. herşeyi yedim. börülceden tutunda dere otu,helva...
ama olmuyor,olmuyor. göğüslerim hep boş.iki göğsümüde emziriyorum ama oğlum doymuyor.hala ağlıyor,aranıyor.arkasından mama veriyorum ondan sonra susuyor öyle uyuyor yoksa sürekli ağlıyor.sinirinden emziğide almıyor.bir tek yaş incir biraz süt yaptı oda sadece geceleri,gündüz yine yetersiz sütüm.şimdide incir mevsimi geçti![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1,5 ay oldu nerdeyse hala mamayı bırakamadım.bazen sinirimden ağlıyorum.neden ben oğlumu emziremiyorum diye.
ne olur yardım edin ne yapmalıyımda şu sütümü artırmalıyım???
ama olmuyor,olmuyor. göğüslerim hep boş.iki göğsümüde emziriyorum ama oğlum doymuyor.hala ağlıyor,aranıyor.arkasından mama veriyorum ondan sonra susuyor öyle uyuyor yoksa sürekli ağlıyor.sinirinden emziğide almıyor.bir tek yaş incir biraz süt yaptı oda sadece geceleri,gündüz yine yetersiz sütüm.şimdide incir mevsimi geçti
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1,5 ay oldu nerdeyse hala mamayı bırakamadım.bazen sinirimden ağlıyorum.neden ben oğlumu emziremiyorum diye.
ne olur yardım edin ne yapmalıyımda şu sütümü artırmalıyım???