tursuyu ben ılk dogum yaptıgım gunlerde yedım azaltmadı naneyı denemedımmeltem, ben bulgur ve yeşillik (yeşil soğan, dereotu... )yemek gerektiğini düşünüyorum. bir de olmazsa olmazım still-tea. denemedim ama nane, turşu sütü azaltır diye duydum.
meltimcim oglum 17aylik simdi hala emziriyorum.artik sütümün en cogaldi dönemde düzenli beslendim.yani günlük sebzemi etimi yedim ara ögünleri kacirmadim.meyvemide talimida yedim.bu sayede hem kilo verdim hem sütüm cogaldi.kizlar size tafsiyem günde 6ögün düzenli yiyin öyle herhangi bi saette degil günlük ayni saette ve sebzesi corbasi eti meyvesi olan ögünler yiyin.bende ise yaradi insallah sizelrde yarar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
valla meltem öyle aşırı yemediğim halde doğumdan sonra 4 kilo aldım zaten aşırı kiloluyum bak çok değil aşırıkaydirigubbakcemile2birde senin o dediklerin gibi mayalılar kurabiyeler reçeller yersem halim nice olur bilmiyorumohaoldumsmileama başından beri sütüm az:sinifsinif:hiç yok değil ama yetmiyo.yiyincede bana yarıyo.napacağımı şaşırdım.doğum yapalı 50 gün olacak.bir haftadırda diyete başladım.çıkmazdayım.
istememmi hiç formülünü:sm_cool:duacın oluruma.s.hemen bekliyorum mesajını
canım çok su içiyorum ama ne bileyim yinede istediğim gibi değil.doğumdan önce göğüs pedi almıştım özene bezene sütüm akarsa diye.nerdeeeeee çekmecede duruyo paketiyle:1no2:senağlama
çok teşekkür ederim canım ama bi yeri anlamadım hem 1 tatlı kaşığı tane karabiber demişsin hemde 5 tane karabiber demişsin.toplamda her ikisinide mi koyuyoruz
umarım bende aynı verimi alırım hem süt olarak hemde kilo bakımından.çok sağolopuyorumnanaktan
(bu arada dün sana sütüm hiç akmıyo bile dedim, yattım bi kalktımki gece bebek uyanınca sütüm akmış üstüm ıslanmışyerimsenibenmevla acıdı bu duyguyuda tatmdı istedi sanırım:1rolleyes: )
hatta günde bir demet dereotunu tavsiye ediyorlar ben çok boş olduğu bi gün yemiştim dereotunu göğüslerim semsert olmuştu ve oğlum eme eme bitirememişti:) sonra da ölçülü yemeye başladım:) bir de bi karışımım vardı: biraz garip ama kısırı andırıyor... ince bulguru haşlıyordum içine dereotu yeşil soğan marul çörekotu bol elma sirkesi az zeytinyağı :) koyup öğlenleri yiyordum o da güzel bir şey hepsi süt arttırıcı gıdalar ve kilo da aldırmaz en azından. tatlı yemek kilo aldırmıyor hanımlr benm dr bozayı da önermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?