• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaşadığımı bilmiyorum.

hawwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
26
0
36
Kocaeli
herşey yabancılşmayla başladı. doktora gittim beyin haritası çektirdim beynim ön kısmı yavaş arka kısmı hızlıymmış. hızlı bi düşünce yapısınına sahipmişim.alın kısmım yavaşmış ve bağlantısı kopukmuş. ama bu benim yaşadıklarımı açıklıo mu bilmıorum. yabancılşmalarımı daha once de yazdığım gbi erkek arkadasıma bile hiç olmamıs hbi bakıorum. ben geçmişi bbugunki hayatıma taşıyamıyorum sanki. 2 gun başka bi yerde kalıyorum sanki orda kalmadan onceki yaşamım yok gbi. geliorum biliorum ama hissizim özlemıorum kmseyi sevmorum da. sanki 23 yaşındayım 23 yıldır hiç yaşamamısım gbi. biri gelse aslınse sen bu şehirde böle yaşıodun dese inanıcam. geçmişi htrlıorum ama bana ait gbi gelmıo. biri gelmiş hayatıı elimden almıs gtmıs. sevgilim vardı biliorum ama onda bos bos bakıorum sanki o deli gbi aşık kişi ben değilmişim gbi . annem babam desen cok sinrli davranıorum. bunların temelinde ne olabilir sadce bi yaklaşımda bulunmanızı rica edicem. tedavimi ztn oluorum.

aynı zamanda yabacılşma yaşadığım için dışarı çıkmaya da korkuorum. dışarı çıkıp ewe gelince psikolojim daha da bozuluo. ve hissizlik bana kendimi suclu hissettirio. sevgilim beni cok sevio benim için herşeyi yapıo ama ben onun varlığında şüpheliyim oldu mu gerçekten oldu bilorum ama sanki 10 sene önce gbi . annem babam benim için cırpınıo ama ben onlara da böle garip bakıorum. hatta bazen geçmişim başka başka donemlerinde gfezinirken buluorum kendimi. ama şimdiki zamana hiç gelemedim. şimdiki zamana gelsem de geçmiş olmuo. boşlukda boşuna yaşanmıs bi hayat aslında bana ait olmayan bi hayat gbi anlatmasına cok güç aslında bilomsnz. bunların kaynagı neler olabilir bilmıorum. ben tedaviyede başladım yorumlarınız korkmadan yapabilirsnz ama benim bunların neden olduğuna dair ciddi anlamada açıklamara ihtiyacım var

.belkide akışına bırakamıyorum bilmiyorum ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum sadece eskisi gibi olmak istiyorum nasıl yapcamı bilmiyorum

aynı zamanda yabacılşma yaşadığım için dışarı çıkmaya da korkuorum. dışarı çıkıp ewe gelince psikolojim daha da bozuluo. ve hissizlik bana kendimi suclu hissettirio. sevgilim beni cok sevio benim için herşeyi yapıo ama ben onun varlığında şüpheliyim oldu mu gerçekten oldu bilorum ama sanki 10 sene önce gbi . annem babam benim için cırpınıo ama ben onlara da böle garip bakıorum. hatta bazen geçmişim başka başka donemlerinde gfezinirken buluorum kendimi. ama şimdiki zamana hiç gelemedim. şimdiki zamana gelsem de geçmiş olmuo. boşlukda boşuna yaşanmıs bi hayat aslında bana ait olmayan bi hayat gbi anlatmasına cok güç aslında bilomsnz. bunların kaynagı neler olabilir bilmıorum. ben tedaviyede başladım yorumlarınız korkmadan yapabilirsnz ama benim bunların neden olduğuna dair ciddi anlamada açıklamara ihtiyacım var

Hawwaa, benden yorum yapmamı istemişsiniz, ama sizi tanımadan, sizi dinlemeden, verdiğiniz bu kadar kısa bilgi ile siz de takdir edersiniz ki, durumunuz hakkında bir yaklaşım geliştirmem mümkün değil. Yaşadığımız sıkıntıların nedenleri tamamen bireyseldir. Organik bir aksama neticesinde geliştirdiğimiz sıkıntılar bile bireyseldir. Bu nedenle yorumları sizi takip eden doktorunuz yapmalıdır. Psikiyatrınız ile düzenli görüşünüz.

Back