ne yaptıysam yaranamadım!!!!

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
çıldırmamak içten değil-tatlicadiarzu-. az önce eşimin teyze oğlu geldi. eşimin teyzesi bana küsmüş nedenide onlara gitmememmiş. artık çalışmıyormuşumda ,evdeymişimde neden onlara gitmiyormuşum. arkadaşlar doğum nedeniyle işimden bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldım. 8 aylık oğlumla ilgilenmekten kendime bile zaman ayıramıyorken bir de eşimin akrabalarının bu kaprislerini çekiyorum. öyle zırt pırt insanları rahatsız etmek benim adetim değilki. hayatta yapamam. hem neden gitmediğim malum. her gittiğimde abuk sabuk konuşup canımı sıkıyorlar da ondan. benimde gidesim gelmiyor :dilcikar:. bu kadar ısrarın sebebi ne o zaman. bırakın beni kendi halime. gelen gelir gelmeyen gelmez deyin. biraz anlayış gösterin. 4 yıldır aynı konu.her gittiğimizde gelmiyonuz deyip kapris yapmaları yokmu!!!allahım ya onları memnun etmem için evlerinden hiç çıkmamam gerekli sanırım.bu seferde sürekli bizde diye laf ederler.neden yaranamıyorum ben bu eşimin akrabalarına???sizi çok sevdiklerinden gelmenizi istiyorlar demeyin. öyle olsaydı her gittiğimde iğnelemezlerdi. çok sinirliyim arkadaşlar kusuruma bakmayın. içimden geçenleri yazıp rahatlamak istedim.:a015:

canım ya hepimizin hayatında var böyle insanlar ..
elini verdin mi kaptırırsın kendini söyleyeyim..
boşver bak çalışıyormuşsun istedikleri kadar kapris yapsınlar umursama takma..yerimseniben
madem bu kadar rahatsız edici bu kadar sıkıntı verici sözleri var sana karşı boşver gitsin ya kimsenin ne nazını çekmek zorundasın ne de herşeylerine he demek zorundasın..
annen baban dese olsun derdim ama akrabanın seni bu kadar sıkması sözleriyle ..:1closedeyes:
bence kendini sıkmaya bile değmezz..

mesafe iidir cnm, kaç yaşındasın bilmiorum ama ben 25 senede bunu öğrendim en yakınından eşinin en yakınına kadar hep bi mesafe olucak. şimdi tu kaka derler ama bi gün gelir senden iisi olmaz sen terbiyeni seviyeni koru köü de olma, arada tel aç hatrını sor bahane bul.onlar onu bekliodr zaten

Valla hayatim bundan belkide 20 yil önce ayni seyleri annemle babam yasamislar.
Yengem huysuzmus (simdi yaslandigi icin eser kalmadi diyorlar), gitmeyince amcami dolduruyormus bak kardesin hic gelmiyor diye,gidincede laf ediyormus bizden cikmiyorlar diye. Anneme yapmadigini birakmamis elti olarak. Annemde dolayisiyla artik gitmek istemiyor ama babama yalvariyor git abini gör adam hasta diyor.Kendi öz kardesi icinde ayni seyleri söylüyordu, ona ben sahidim, her sali günleri bize aboneler diye.

Eger sen gittiginde memnun degilsen, ozaman hic bos yere neden gelmiyorsunuz laflarina takilma.
Onlar düsünsünler acaba bu gelin bize neden gelmiyor diye.
Ara sira esinle ugrarsin, tamamen iletisimi kesmekte olmuyor, akraba sonucta.

Fazla muhabbet cildi bozar.

Takma kafani canim sallaaa.

canım kendını uzme ama....demeyın dedıgını dıyecegım...
sevmeseler bu kadar usteleyıp beklemezler demek sevıyorlar...
ıgnelemeye gelincede...belkıde özluyorlar...gıtmesen bıle bır alo de kımseyı sevmek zorunda degılsın ama eşinin hatrına gönullerını almaya calış...
sende haklısın...hem dınlenıyor hemde bebek var ama....
yinede buyukluk sende kalsın canım.....

mesafeli olmak en güzeli...kimseyi kırmadan herzaman kendi doğrularını uygula..
el alem herşey söyler onları değil, kendi huzur ve mutluluğunu düşün arkadaşım..

mesafeli olmak en güzeli...kimseyi kırmadan herzaman kendi doğrularını uygula..
el alem herşey söyler onları değil, kendi huzur ve mutluluğunu düşün arkadaşım..

bu bıze nıye gelmıyosunuz lafına oyle sınır oluyorumkı bazen cok caresız bırakıyrlar ınsanı
mesela nıye gelmıyosunuz dıyolar ıste sundan gelmedık kusura bakmayın dıyorsun nazıkce
buu sefer baska bı bahane o gun gelmedın nıye su gun de gelmedım o ısı erteleyebılırdın bıze gelebılırdın bu laflar ınsanı cıleden cıkarıyor gercekten bende boguluyorum canım aynen senın gıbı.
sagolsunlar eksık olmasınlar dost akraba ılıskılerıne bende cok onem verıyorum ama bazen abartılıyor dıye dusunuyorum. sen de takma canım duzeltemıyoruz mılletce olan mısafırperverlıgımızden mıdır nedır bılmıyorum

Benim teyzemde bunu cok yapar!!
Niye gelmiyorsunuz kizim birde öyle suclayici bir bakisla söyler bunu zannedersinki simdi simdi sifatina tükürecek!!:mymeka:

Sinir oluyorum ya, bu niye gelmiyorsunuz lafi aslinda cogunlukla birde öyle gelmene cok merakli veya sana bayildigi icin söylenmiyor iste is olsun, kendini suclu hisset diye söyleniyor gibi...

Beni davet edeceksen Filan gün müsayitsiz bizede buyrun gelin diyeceksinki öyle degilmi?kaydirigubbakcemile2

Sanki ben bilmiyommu teyzem hanim benim iki cadiyla ablamin iki veletini 10 dakika cekemez....

çok doğru canım. beni sevdiklerinden değil suçluluk psikolojisine girmem için yapıyorlar. başaramıyorlar da değil hani. psikolojimi alt üst edip gidiyorlar. bunlar yüzünden eşimle de kavga ediyorum. biliyorum yanlış yapıyorum ama elimde değilki. resmen akıl hastası yaptılar beni yaaa...

Eskiden bende öyleydim!

Simdi hic ama hic takmiyorum böyle olaylari...:dilcikar:

Niye gelmiyorsunuz dedikleri zaman "He, he geliriz insallah" deyip geciyorum!:icecream:

Bu denli piskolojini bozacak kadar kafana takma hayatim, degermi hic?:teselli:

haklısın canım yaa.. değmez .....

Canınızı sıkmayın,değmez.Gerçi sıkmamak elde değil,ama kendinize zarar verirsiniz.İç içe olmadan insanlar bunları yaşıyorsa,sürekli gidip gelinse neler olur acaba?Hem çağırırlar ,hem de iğneleyerek kaçırtırlar...Bu tip insanları anlamak gerçekten zor.İstemiyorsunuz ,o yüzden gitmeyiniz.Kendinizi neden sıkıntıya sokasınız ki...:1closedeyes:

aman boşver eşinin teyzesi küserse küssün çok tınnnnnn...çokta önemli biri değil öyle.kaynanan olsa hadi neyse diyecemde hiç takmaya bile değmez.inan kimsenin lafı sözü bitmiyor.en iyisi kulağını tıkamak.boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

ayy böyle bir durum hiç çekilmez valla ne desen haklısın zorla gidecek halin yok yaa.

valla canım ne kadar çok gidersen git yinede yaranamazsın. böyle insanlar takıntılı oluyor ve mutlaka lafını da söylüyor. mesafenin tam zamanı bence...
ONLAR İSTEDİĞİ İÇİN DEĞİL, SEN İSTEDİĞİN İÇİN GİT...
hiç de kendini üzme boşuna sinir olmaya deymez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…