Benim teyzemde bunu cok yapar!!
Niye gelmiyorsunuz kizim birde öyle suclayici bir bakisla söyler bunu zannedersinki simdi simdi sifatina tükürecek!!:mymeka:
Sinir oluyorum ya, bu niye gelmiyorsunuz lafi aslinda cogunlukla birde öyle gelmene cok merakli veya sana bayildigi icin söylenmiyor iste is olsun, kendini suclu hisset diye söyleniyor gibi...
Beni davet edeceksen Filan gün müsayitsiz bizede buyrun gelin diyeceksinki öyle degilmi?kaydirigubbakcemile2
Sanki ben bilmiyommu teyzem hanim benim iki cadiyla ablamin iki veletini 10 dakika cekemez....
çok doğru canım. beni sevdiklerinden değil suçluluk psikolojisine girmem için yapıyorlar. başaramıyorlar da değil hani. psikolojimi alt üst edip gidiyorlar. bunlar yüzünden eşimle de kavga ediyorum. biliyorum yanlış yapıyorum ama elimde değilki. resmen akıl hastası yaptılar beni yaaa...
Eskiden bende öyleydim!
Simdi hic ama hic takmiyorum böyle olaylari...:dilcikar:
Niye gelmiyorsunuz dedikleri zaman "He, he geliriz insallah" deyip geciyorum!:icecream:
Bu denli piskolojini bozacak kadar kafana takma hayatim, degermi hic?:teselli:
çıldırmamak içten değil-tatlicadiarzu-. az önce eşimin teyze oğlu geldi. eşimin teyzesi bana küsmüş nedenide onlara gitmememmiş. artık çalışmıyormuşumda ,evdeymişimde neden onlara gitmiyormuşum. arkadaşlar doğum nedeniyle işimden bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldım. 8 aylık oğlumla ilgilenmekten kendime bile zaman ayıramıyorken bir de eşimin akrabalarının bu kaprislerini çekiyorum. öyle zırt pırt insanları rahatsız etmek benim adetim değilki. hayatta yapamam. hem neden gitmediğim malum. her gittiğimde abuk sabuk konuşup canımı sıkıyorlar da ondan. benimde gidesim gelmiyor :dilcikar:. bu kadar ısrarın sebebi ne o zaman. bırakın beni kendi halime. gelen gelir gelmeyen gelmez deyin. biraz anlayış gösterin. 4 yıldır aynı konu.her gittiğimizde gelmiyonuz deyip kapris yapmaları yokmu!!!allahım ya onları memnun etmem için evlerinden hiç çıkmamam gerekli sanırım.bu seferde sürekli bizde diye laf ederler.neden yaranamıyorum ben bu eşimin akrabalarına???sizi çok sevdiklerinden gelmenizi istiyorlar demeyin. öyle olsaydı her gittiğimde iğnelemezlerdi. çok sinirliyim arkadaşlar kusuruma bakmayın. içimden geçenleri yazıp rahatlamak istedim.:a015: [/QUO
bu gibi insanlar için kendini yıpratmaya değmez inan...
sürekli gitmek zorunda değilsinki...
eşinde fazla onlara yakınlık göstermiyosa sende takma kafana...
arada bi tel açıp hatırını sorarsın o kadar ..