Kızlar selulit için
1-Micro Plus
2-Matrigen krem bunlar sanırım işe yarıyor...
Microplus yöntemini galvanic akım ile çalışan bir yöntem, ben uygulama yaptırmadım ama bilenler bilir, yenilikleri daima takip ettiğim için masaj yaptırmak için gittiğim bir merkezde bir müşteriden rica edip kendisine yapılan uygulama seansına katılıp izledim. Gördüğüm kadarı ile cilt altına ince bir akım gönderilmek sureti ile hem o bölgede bulunan kasların çalışması sağlanıyor, hem fazla yağlar yakılıyor hemde cilt toparlanıp sıkılaşmaya başlıyor. Katıldığım seanstaki hanımın basen bölgesinde fazlalığı ve hem ön hem arka bacakta selulit problemi vardı. Tabii ki tek seansta çözüm bulabilmek mümkün değil ama kendisinin söylediğine göre çok ileri derece selulitleri varken şu an bu yöntem sayesinde hemen hemen kurtulmuş durumda ki ben gördüğümde yani şimdi şu kadar selulit için insan selulit tedavisi uygulatır mı diye düşünmeden edemedim, meğer ilerleyip sonuç aldıkları için bu şekildeymiş... Aynı zamanda yüzde ki ince çizgilerin giderilmesi ve yüz sarkmaları içinde kullanılan bir yöntem olduğunu anlattı uygulama yapan hanım... Ben uygulama yaptırmadığım için herhangi bir ağrısı sızısı var mı bilemiyorum ama uygulama yapılan müşteri hanım halinden gayet memnun görünüyordu... Bunun dışında bir süredir forumdaki kızlar bana sürekli matrigen kremi sordukları için bu seferki masaj seansımda bir parça denemelerini rica ettim, ciddi manada cildi yakan karıncalandıran ve kızartan bir krem bir de sırtıma sürdüler kaşıntıdan duramadım

...Merak bu ya, hemen kullanan bir müşteri bulup sordum işe yarıyor mu diye, bacak içlerindeki fazlalıklardan bu şekilde kurtulduğunu ama basenleri için hala kullandığını belirtti...Tek sorun bence fiyatı biraz fazla yüksek...
Bilirsiniz genelde bu tarz merkezlere kafamızda bir sonuca ulaşma fikri ile gideriz ve bazı durumlarda o merkezlerden tüh bu da işe yaramadı diyerek çıktığınız olmuştur, micro plus artık nasıl bir yöntemse herkes pür neşe ayrılıyordu oradan...Yinede bu yöntemlerin sonuçları kişiden kişiye göre değiştiği için farklı kişilerdende dinlemek bilgi almak lazım... Bir araştırın derim... Bu arada vucudun arka kısmında bulunan selulitler için gerçek kavitasyonda işe yarıyor ama ne yazık ki kavitasyon ön bacağa uygulanmıyor...