arkadaşlar yardım edin valla delircem.saçım şu anda kızıl koyu kahve arası anlatılmayacak kadar değişik bir renkte.platin sarısına boyayım dedim 1 ton bile açılmadı.peroksit dediler açmadı.napmalıym.kesip atmak geliyo içimden.
arkadaşlar yardım edin valla delircem.saçım şu anda kızıl koyu kahve arası anlatılmayacak kadar değişik bir renkte.platin sarısına boyayım dedim 1 ton bile açılmadı.peroksit dediler açmadı.napmalıym.kesip atmak geliyo içimden.
kendin boyama,kuaför gerekli işlemleri yapıp açıcaktır saçının rengini. Ama kuaförünü daha önce açmaya çalıstığın ve basaramadığın konusunda bilgilendirmeyi de unutma.
ne bıcım kuaformus o cnm ya olur mu oyle sey adam gbı bı kuafore gıt sacını ıstedıgın renk yapsın ben ıstedıgım rengın fotografını goturdum sacım da bakır kahve gıbı bıseydı aldı o sacı kullu koyu sarı yaptı valla ii bi kuafore gıdersen yapar
canım açıcıyı şampuanla hazırlayıp saçına sür. böyle hem yıpranmıyor hem de yavaş yavaş açılıyor saç. içine çam terebentin, badem yağı, zeytin yağı gibi yağlardan da koyarsan yıpranmaz. benim açtığım konularda var bununla ilgili şeyler. ben en son böyle açtım saçımı
canım açıcıyı şampuanla hazırlayıp saçına sür. böyle hem yıpranmıyor hem de yavaş yavaş açılıyor saç. içine çam terebentin, badem yağı, zeytin yağı gibi yağlardan da koyarsan yıpranmaz. benim açtığım konularda var bununla ilgili şeyler. ben en son böyle açtım saçımı
merhaba lolalucy ; benimde saçım koyu kestane boya var ve açmayı düşüyorum acık kahve tonlarında.acıcıyı nasıl kullanmam gerekli detaylı anlatabilirmisin acaba sampuan falan demissin ama ? simdiden tesekkurler
bende sacımı 2 gun önce palette yogun renk acıcı ıle actım benımde koyu kahveydı acıldı turuncu bakır arası igrenc bı renk oldu uzerıne çikolata kahve boyadım ama tutmadı sadece rengı bıraz koyulastırdı kahve olmadı yanı bugun kuafore gıdıp cıkolata kahve boyatıcam artık