- Konu Sahibi Hadise_5426
-
Selamlar herkese, 10 aylık dünya tatlısı bir kızım var alt dişimiz daha yeni patladı yalnız kızımda son 1 aydan beri isilik var sırtında,ön vücudunda,ellerinde,bacaklarında o kadar çok ki anlatamam size, kızım çok terliyor ve günde 1 kg ye yakın su içiyor. Hergün ılık banyo yaptırıyorum gün geliyor çok terlediği için bu banyo sayısı 3-4 ü buluyor bazen, evin içinde bir atlet bir kilotla geziyor başka hiçbirşey giydirmiyorum. DR sabun kullanma ve devamlı banyo yaptır dedi DR nin söylediğini yaptığım halde yine geçmiyor bu isilikler herhangi bir ilaçta yazmadı nedense? sürdüğüm pişik kreminden falanda sürüyorum hatta mantar kreminden falan ama yok FAYDA etmiyor. Burda 3 çocuk annesi bir abla var. Beyaz Sabunla yıka demişti beyaz sabunla da yıkadım yok geçmiyor. Birde Nette araştırırken şöyle bir kür buldum ama yapıp yapmamakta kararsızım Kürü aktarayım size:
''1 tane Limon suyunu sık 100 ml suyla karıştırıp cilde sür, kurumasını bekle daha sonra talk pudrası sür bu şekilde 1 saat bekle ardından bebeğin vücudunu sabunla ılık banyo yaptır'' diyor.
İyi de talk pudrasını dr ler önermiyor birde limon suyu bebeğin isiliklerini yakmaz mı?
Siz bebişlerinizde isilik olduğunda neler yapıyordunuz veya hangi kremleri ilaçları sürüyordunuz? Ben yaptıklarımı yazdım acaba nerde yanlış veya eksik bişey yapıyorum ki kızımın isiliği geçmiyor? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum...
Sağlıklı Günler Herkese... Minişlerimizle Beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?