• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsamki buna simdi

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
Kızlar benimde kafamı allak bullak ettiler ya daha me diyim biriyle görüşüyordum 15 gundur fakat ilk baslardakı ilgi alakası uçtu gitti çok fazla is yoğunlugu ona zaman vermem gerektiği falan filan şeyler söyledi ama hiç kimse yeni flörtlestigi kadını 5 6 saat ne arayıp ne yazmaz mı bu tamamen sallamamak.. sonra ben buna ilgisiz sorumsuz olduğunu içeren kısa net bir hoşçakal mesajı attim tabi bunun üzerine aramadı. Mesaj atmıs kı ne demek istiyorsun açık açık söyle bende bileyim zaten açık yani cevap vermedim Gecesine iyi geceler sabahta günaydın yazmıs hiçbirine cevap vermedim. Akşam tekrar napıyorsun miden nasıl oldu yazınca He iyi iyi teşekkürler dedim sadece. Uyuz yazmıs onada cevap vermedim. Yani aramıyor bile bu sabahta daha birsey yazmadı zaten. Keşke hiç cevap vermeseydim diye dövünüyorum o yazdıkça cevap vermemek hoşuma gidiyordu çünkü ciddi anlamda üzüldüm hoşuma gitmişti evlilik yolunda ilerleyebilirim diyordum. Şimdide takıntı oldu aklımdan çıkmıyor hep bi atak bekliyorum ondan ama yok mesajda atmaz daha :)

lütfen yanlış anlamayın fakat karşınızda ki insanın henüz olgunlaşmadığı su götürmez bir gerçek karantina da canı sıkılmış malum pandemi dönemi sizi yedek listesine eklemiş hepsi bu hiç takılmayın devam edin kendi yaşamınıza entegre olun

Çok saçma ve gereksiz bir ilişki.
Sizin davranışlarınız da en az karşıdaki kişi kadar anlamsız.
Hem mesajlarına cevap vermiyorsunuz, hem geri arasın diye deli oluyorsunuz.
Ayrıca ilgisiz alakasız dediğiniz mesajdan sonra hiç tepki vermemesi iğrenç, umrunda bile değilsiniz.

Aslında durumunu izah etmis, yoğunum zaman ver demiş siz ısrar ederek üstüne gitmişsiniz.
(Yaşlarınızın olgun olduğunu varsayarak yazıyorum)
Flörtleştigin insana 5 6 saatte yazma kuralı nerde var :) daha ilk günlerden sık boğaz etmişsiniz.

Aslında durumunu izah etmis, yoğunum zaman ver demiş siz ısrar ederek üstüne gitmişsiniz.
(Yaşlarınızın olgun olduğunu varsayarak yazıyorum)
Flörtleştigin insana 5 6 saatte yazma kuralı nerde var :) daha ilk günlerden sık boğaz etmişsiniz.
Geçen gün hastayım saat 1:00’de randevum var bunu biliyor aramıyor ben arıyorum geri dönüş sağlıyor 1. 2 dakka konuşuyoruz ve ta akşam 7.8’de yazıyor miden nasıl diye Sizce sık boğaz etmiş miyim Kimse kimseye bu kadar yoğun değildi kusura bakmayın

Çok saçma ve gereksiz bir ilişki.
Sizin davranışlarınız da en az karşıdaki kişi kadar anlamsız.
Hem mesajlarına cevap vermiyorsunuz, hem geri arasın diye deli oluyorsunuz.
Ayrıca ilgisiz alakasız dediğiniz mesajdan sonra hiç tepki vermemesi iğrenç, umrunda bile değilsiniz.
Arayıp mesaj atmasını istiyorum tabiki ilk başlarda bambaşka olup sonra değişmesi açıkçası çok zoruma gitti

Tripleşmek yerine, beklentilerinizi, ilişkide ne aradığınızı-nasıl ilgi beklediğinizi konuşsanız açık açık ve iş yoğunluğunu bahane ettiğini düşündüğünüzü söyleseniz olmaz mıydı?
Elbette hemen kestirip atmadım ama öncesinde bu konudan rahatsız olduğumun sinyalini verdim taki geçen gün rahatsızdım hastane randevu saatimi biliyor geçmesine rağmen aramadı üstüne ben aradım bir 2 dakika konuştuk gevşek gevşek 5 saat sonra nasıl oldun mesajı onu görünce inim cinim çıktı 34 yaşında gayette her şeyin farkında bana ilk başlarda her şeye vakit ayırmak gerektiğini söyleyen adam bir hafta sonra bambaşka birine dönüştü kadınlar hissediyor gerçekten hissediyor

Geçen gün hastayım saat 1:00’de randevum var bunu biliyor aramıyor ben arıyorum geri dönüş sağlıyor 1. 2 dakka konuşuyoruz ve ta akşam 7.8’de yazıyor miden nasıl diye Sizce sık boğaz etmiş miyim Kimse kimseye bu kadar yoğun değildi kusura bakmayın
Demek ki hoşlanmamış sizden ne diyim o zaman

Back