Kızlar benimde kafamı allak bullak ettiler ya daha me diyim biriyle görüşüyordum 15 gundur fakat ilk baslardakı ilgi alakası uçtu gitti çok fazla is yoğunlugu ona zaman vermem gerektiği falan filan şeyler söyledi ama hiç kimse yeni flörtlestigi kadını 5 6 saat ne arayıp ne yazmaz mı bu tamamen sallamamak.. sonra ben buna ilgisiz sorumsuz olduğunu içeren kısa net bir hoşçakal mesajı attim tabi bunun üzerine aramadı. Mesaj atmıs kı ne demek istiyorsun açık açık söyle bende bileyim zaten açık yani cevap vermedim Gecesine iyi geceler sabahta günaydın yazmıs hiçbirine cevap vermedim. Akşam tekrar napıyorsun miden nasıl oldu yazınca He iyi iyi teşekkürler dedim sadece. Uyuz yazmıs onada cevap vermedim. Yani aramıyor bile bu sabahta daha birsey yazmadı zaten. Keşke hiç cevap vermeseydim diye dövünüyorum o yazdıkça cevap vermemek hoşuma gidiyordu çünkü ciddi anlamda üzüldüm hoşuma gitmişti evlilik yolunda ilerleyebilirim diyordum. Şimdide takıntı oldu aklımdan çıkmıyor hep bi atak bekliyorum ondan ama yok mesajda atmaz daha :)