- 28 Ekim 2015
- 21
- 17
- 3
- Konu Sahibi SACRIFICECML
-
aksam 17:30 gece 1 arası hergün.zaten sürgün yeri benim için evimle uzaklığı 2 sa.hem de ben bir yandan da üniye gidiyorum gün boyu ordayım.defalarca belirttim ama kasıtlı yapılıyor.Durust olmak,ezilmek demek bu ulkedene kadar ACI !siz davanizdan vazgecmeyin arkadasim arayin hakkinizi sonuna kadar!ama gorev yerinizi degistirmeleride sizi yildirmasin,gercekten cok uzuldum durumunuza peki yeni goreviniz hakkinda bi bilginiz varmi?yeri sartlari hakkinda?
Özel hastane olsa içim yanmayacak devlet kurumu burasıSen dogru bildiğini yapmaya devam et haksızlıklara boyun eğme malesef özel hastanelerin önceliği hasta sağlığı degil para.
Ahh canim ya seni yildirmaya calisiyolar iste,sozde bizimle ugrasmak neymis?gor istiyolar orumcek beyinliler!aksam 17:30 gece 1 arası hergün.zaten sürgün yeri benim için evimle uzaklığı 2 sa.hem de ben bir yandan da üniye gidiyorum gün boyu ordayım.defalarca belirttim ama kasıtlı yapılıyor.
Haklisin cok guzel soyluyorsunda arkadasim,bu olayi tv programina kadar tasirsa konu sahibi,daha kotu seyler olabilir allah korusun ne yazikki insan hayatinin bi degeri yok bu memleketteHiç şaşırmadım.
Annem de hemşire devlet hastanesinde. Her şey taşeron firmaların elinde diyor. Sekreterler firma sahibinin yengesi, akrabası, bu işi yapamayacak nitelikte insanlar , hastalara kötü davranıyorlar , diyor.
Mahkemeye verseniz bile sonuç almanız zor bence bunları tutan koruyan biri mutlaka çıkar. Bildiğiniz yolsuzlukları bir tv programına söylemelisiniz belki de.
Ankarada bir hastanede çalışıyorum.Usulsuzlukler gırla olduğu,mobbingin sonunun gelmediği,verimlilikten hastalardan sağlıktan ziyade paranın düşünüldüğü bir yer burası.Yolsuzluğa varana kadar birçok şeyden muzdarip oldum.Amirler tarafıdan baskıya maruz kaldım.Hukuk bilgimin olması mücadeleci kişiliğim ve usulüne uygun adım atmam sebebiyle bana resmi olarak birşey yapamamaktalar.Fakat psikolojik baskı günbegün artmakta,yıpratılmaktayım.Son olarak bana yapılan haksızlığı mudurluge ıleterek hem sorumlumu şikayet ettim hem de hakkımın tazminini talep ettim.
sonuç mu?
yerim ve çalışma saatlerim değiştirildi.(berbat koşullarda çalışmaya başlıyorum tatil sonrası)
Ben yine hukuksal savaşımı verecem fakat benim vicdanımı rahatsız eden ise bu süre zarfında orda çalışmaya devam ediyor olmam.Çünkü beni verdikleri yer ile ilgili bilgim yok.Bilmediğim işi yaparak hastalara ciddi olmasa da zarar vermiş olacam.Vicdanen huzursuzum.Çalışmam diyemiyorum çünkü görev yerine riayetsizlik,amire itaatsizlik oluyor.Amirlerin amirleri de durumdan haberdar olmalarına rağmen bişey yapmıyorlar.
kısacası İT İTİ ISIRMIYOR bu memlekette.
peki nasıl vicdanımı bastıracağım?
yok artık. ciddi misin. yuh diyorum başka bişey demiyorumÖzel hastane olsa içim yanmayacak devlet kurumu burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?