- 28 Ekim 2015
- 21
- 17
- 3
- Konu Sahibi SACRIFICECML
Ankarada bir hastanede çalışıyorum.Usulsuzlukler gırla olduğu,mobbingin sonunun gelmediği,verimlilikten hastalardan sağlıktan ziyade paranın düşünüldüğü bir yer burası.Yolsuzluğa varana kadar birçok şeyden muzdarip oldum.Amirler tarafıdan baskıya maruz kaldım.Hukuk bilgimin olması mücadeleci kişiliğim ve usulüne uygun adım atmam sebebiyle bana resmi olarak birşey yapamamaktalar.Fakat psikolojik baskı günbegün artmakta,yıpratılmaktayım.Son olarak bana yapılan haksızlığı mudurluge ıleterek hem sorumlumu şikayet ettim hem de hakkımın tazminini talep ettim.
sonuç mu?
yerim ve çalışma saatlerim değiştirildi.(berbat koşullarda çalışmaya başlıyorum tatil sonrası)
Ben yine hukuksal savaşımı verecem fakat benim vicdanımı rahatsız eden ise bu süre zarfında orda çalışmaya devam ediyor olmam.Çünkü beni verdikleri yer ile ilgili bilgim yok.Bilmediğim işi yaparak hastalara ciddi olmasa da zarar vermiş olacam.Vicdanen huzursuzum.Çalışmam diyemiyorum çünkü görev yerine riayetsizlik,amire itaatsizlik oluyor.Amirlerin amirleri de durumdan haberdar olmalarına rağmen bişey yapmıyorlar.
kısacası İT İTİ ISIRMIYOR bu memlekette.
peki nasıl vicdanımı bastıracağım?
sonuç mu?
yerim ve çalışma saatlerim değiştirildi.(berbat koşullarda çalışmaya başlıyorum tatil sonrası)
Ben yine hukuksal savaşımı verecem fakat benim vicdanımı rahatsız eden ise bu süre zarfında orda çalışmaya devam ediyor olmam.Çünkü beni verdikleri yer ile ilgili bilgim yok.Bilmediğim işi yaparak hastalara ciddi olmasa da zarar vermiş olacam.Vicdanen huzursuzum.Çalışmam diyemiyorum çünkü görev yerine riayetsizlik,amire itaatsizlik oluyor.Amirlerin amirleri de durumdan haberdar olmalarına rağmen bişey yapmıyorlar.
kısacası İT İTİ ISIRMIYOR bu memlekette.
peki nasıl vicdanımı bastıracağım?