Ne Yapsam?

kaderr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
549
3
0
İstanbul
merhaba arkadslar çok yakın bir kız arkadasımın 12 yasında bir erkek kardeşi var sorunlu bir çocuk çok yaramaz davranış bozuklugu var cocukta laftan anlamıyor hala altını ıslatıyor psikolojisi bozuk kızımıda çok sevıyorlar aılecek yan dairemde oturuyor aksamları işten gelınce arkadsım gelıp alıyor evlerıne götürüyor bısey dıyemıyorum sudem geldıgınde yanakları hep tahriş olmuş durumda öpme dıyoruz cocuga anlamıyor o çocugun hareketlerını yapıyor (eliyle kafasına vuruyo tuhaf şekılde onun gülmesını taklıt edıyo bagırıyo v.b) eşimle kaç kez bunun için tartıstım gonderme verme cocugu dıyor ama arkadsım gelınce sesımı cıkaramıyorum çok sevıyolar göturme dıyemıyorum kı onada soyluyorum öpturmeyın dikkat et falan dıye ama kardesı laftan anlamıyor sizce ne yapmalıyım kırmakta ıstemıyorum gondermesen üzülcek kac kez dedım kardesını götur psıkolaga ama ılgılenmıyorlar bana akıl verın kızlar kırmadan nasıl önlem alabılırım?

canım arkadaşınla konuş sizde sevsin kızını yoksa sende onunla beraber git eşinin bu durumdan hoşnut olmadığını söyle ben olsam kimse vermem ben yanında yoksam kimseye güvenilmiyo bu zamanda canım bebeğini gözünün önünden ayırma sende git onula beraber

bence yollama kızını hem nasıl güvenebiliyorsunki tamam arkadaşın çok iyi biri olabilir ama kızını eve aldıgında süreklide başında durmuyodur heralde en basiti bi tuvalete bile gidebilir 12 yaşında bi erkek çocugu psikolojiside bozuk zannedersem allah esirgesin kızına bişey yapabilir ortalık çok kötü bence gelip evinde sevsinler bigün sen çağır bigün banyo yaptıracamde nebiliyim çeşitli bahaneler uydurr

kaltılıyorum.sakın gönderme ...sizde sevsin..allah muhafaza!!

en iyisi acıkca soylemek benımde annemde soyledı bana bu devırde guvenılmıyo kımseye dıye ben sadece arkadsımı kıramadıgım için bırsey dıyemıyordum ama haklısınz ne olursa olsun darılcaksada darılsın artık göndermicem tesekkurler arkadaslar

Ben olsam kesinlikle göndermezdim cnm. Aşırı sevgi zarar verir ki sizde de öyle oluyor.
Bırak tahriş olmasını birçok enfeksiyonel hastalığa sebep olabilir.

hayır demeyi öğrenemiyoruz malesef. ama söz konusu çocuğumuzsa biraz kararlı olmalıyız bu konuda. sizin yerinizde olsam göndermem ki bırakın göndermeyi o çocuk geldiğinde çocuğumun odasında bile yalnız bırakmam. 12 yaşında ve davranış bozukluğu var diyosunuz. yani yapar diye demiyorum ama çocuğunuzu taciz bile edebilir ki neler okuyoruz gazetelerde değilmi. Allah korusun diyelim de...
bunun yanında sağlığı için de o kadar haşır neşir olup ağız ağıza oyunlardan kaçınılmalı bence. yanakları tahriş olana kadar öpmek te neyin nesiymiş.
hem o çocuğun annesi de bişey demiyo mu hiç oğluna. şaşırdım yani. aynı durumda onun çocuğunu hırpalasalar ne yapardı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…