Bu evlilikte sevgi, saygı, anlayış, dürüstlük vb her şey yitirilmiş.Kimin adı varsa imza atıp giriyor. İstediğini alıyor ya da koyuyor. Zaten görevli kapıda bekliyor Prosedürde sıkıntı yok Sıkıntı bunca sikinti yaşandiktan sonra yaşanacak yeni sıkıntıda. Takmayacagimi çok iyi bilir yani kasaya girmek için birbirimizin izni gerekmiyor Süresini bahane edebilirim sonra olmuyor böyle deyip kasa actirayim en iyisi.
Bu evlilikte sevgi, saygı, anlayış, dürüstlük vb her şey yitirilmiş.
Neden hala evlisiniz?
Evden kovup altınları mı istiyor ben anlamadım bu nasıl iş
KV benim adıma programı yapmis. O istedi mi öyle olacak İsimin olduğunu söyledim gelemeyeceğim dedim. Her zamanki gibi ısrarlarına devam etti Guc savaşı bu onun için gel derse gideceksin gelicem derse musait olmak zorundasın Konusmanin sonunda kabul ettiremedi pes etti offf dedi kapattı Eşimi aramış ne dediyse eve geldi bitti bu iş annenlerle konusucam biz anlaşamıyoruz diyeceğim dedi Bavul topladı ama gitmediBen de kanunen de kadının olan bilezikleri onunla ortak kasada tutmak istemiyorum artık. Maddi konularda başka yalanlarıni da yakaladım. Süresi bitiyorken alacağım Ama sonra nasıl bir olay kopacak bilmiyorum. Bu arada yatağını ayırdı, pişirdiğim şeyleri de yemiyor, hiç konuşmuyoruz.
Annesine gitmedin diye her şeyi bitirmeyi göze alabiliyosa sen de kendini koruma amaçlı ne gerekiyosa yap. Alıp yemeyeceksin şikayet etmesi, dava vs olursa konu etmesi mümkün değil harcamadığını kanıtlarsın zaten kanunen de senin altınlar yap derim ben bu adamlara fazlası da müstehak.
Sanki bulunmaz hint kumaşı bi de triplere girmiş kusura bakma ama çok yüz vermişsin taşın kökünü yesin sadece kendine yap yemek kahveni al önüne müziğini aç o valizi açtıysa alıp gitmesini bilecek büzüğü yiyosa.
Ağzına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?