Ne yapsam

Karmasiktt

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
156
215
Kızlar konularımi bilen bilir. Eş kişisi KV ye gitmedim diye eve gelip bavul toplamıştı hatırlarsanız. O günden beri hiç konuşmuyoruz Bir konu var ki şöyle düğünden sonra altınlari ortak kasaya koyduk Bilezikler ve set vs hariç çeyrek tam gram onları zorla bozdurttu Benim adıma bankada onlar para halinde. Kuruş vermedim Neyse gel zaman git zaman çok yol yapıldı ama vermedim. Eminim ailesi de sordu. Eşim iste şunu alalım değerlensin, borcum var ama senden istemiyorum, iş yapicam vs yanımda tel ile uzun konuşmalar kaçırılmayacak fırsatlar güya yani diyim ki "aa biz alalım kaçırmayalim vb" Neyse şimdi ortak kasada sadece bana ait olan bilezikler kaldi. Kasanın süresi yakında dolacak. Şunu da belirteyim eşim kendi kazancı borcu harcı hakkında bana hiçbir şey söylemez. Ve maddi anlamda birçok yalanini yakaladim. Bu olanlardan sonra altınları oradan alıp kendi adıma kasa açtırmak istiyorum. Bu benim en doğal hakkım değil mi? Bu arada mehir falan da yapılmadı. Tekrar belirtiyorum kasada çeyrek gram vb değil bana takılan bilezikler kaldı. Bana ait olan bir şeyi neden ortak kasada bırakayım? O her şeyini bireysel yaparken ben bana ait olan şeyleri neden onunla ortak yerde tutayım ki? Sen kasa masrafina girme benim yüzümden deyip alacağım ama bir firtina daha kopacak gibi görünüyor. Taktik bekliyorum hanimlar

Soylemeden alsaniz? Aldim takicam dersiniz. Ortak kasa olunca prosedür nasil işliyor?

Kimin adı varsa imza atıp giriyor. İstediğini alıyor ya da koyuyor. Zaten görevli kapıda bekliyor Prosedürde sıkıntı yok Sıkıntı bunca sikinti yaşandiktan sonra yaşanacak yeni sıkıntıda. Takmayacagimi çok iyi bilir yani kasaya girmek için birbirimizin izni gerekmiyor Süresini bahane edebilirim sonra olmuyor böyle deyip kasa actirayim en iyisi.

Kimin adı varsa imza atıp giriyor. İstediğini alıyor ya da koyuyor. Zaten görevli kapıda bekliyor Prosedürde sıkıntı yok Sıkıntı bunca sikinti yaşandiktan sonra yaşanacak yeni sıkıntıda. Takmayacagimi çok iyi bilir yani kasaya girmek için birbirimizin izni gerekmiyor Süresini bahane edebilirim sonra olmuyor böyle deyip kasa actirayim en iyisi.
Bu evlilikte sevgi, saygı, anlayış, dürüstlük vb her şey yitirilmiş.
Neden hala evlisiniz?

Suan alamazsanız bile boşanma vs durumunda altınlarin kocanizda oldugunu kanitlamak için şöyle yapın: gündüz o işteyken altınlarınızı istediginiz bi mesaj atın. O da sazan gibi atlayip cevap verirse o yazışmayı ve ekran görüntüsünü saklayın.
Dünyanın binbir turlü hali var, her zaman önlem almak zorundayız haklarımızı korumak için

Anahtarlar bende. Öyle bir şeye cesaret edemez. Bankaya gidince kim girmiş çıkmış imza alıyorlar. Zaten kasada ne saklandığı hiçbir şekilde bilinmiyor. Bu konuyu tüm konularla beraber güven meselesi haline getirerek zeytinyağı modeline dönerse diye çekiniyorum. Tarih yaklaşınca banka arayıp haber veriyor mu acaba Pazartesi gidip son tarihi öğreneyim ona göre gidip alayım Süresi doluyor kapattır bosuna para verme dicem Sonrasi bana güvenmiyor musuna dönecek gibi

Şahsen sizin durumda alın ve ayrı kasaya koyun derim. Eskiden bu konularda daha naifdim. Ama bir kac bosanmaya şahit oldum ve hiç ummadık yerden insanlar birbirine darbe vuruyor.

sureyi bahane edip alin. kesin takmayacaklarinizi altiun hesabi actirip orraya koyun. ziraatte var altin hesabi. digerleri evde dursun ya arada takarim dersiniz. bir sure sonra da gidin sahsi kasa actirip gider setleri ve bilezikleri koyun.

düğünde takılan altınların ve paranın tamamı yasal olarak da senin zaten.umarım hala orda duruyordur o bilezikler. vakit kaybetmeden git al.

Kendine küçük bir altın takı al. Onu koyma bahanesiyle git. Onun da haberi olsun bundan. Bankacı süresinin yenilenmesi mi lazım dedi ne dedi ben de gitmişken yenileyiverdim aşkım de hafif salağa yatarak. Bu arada elinde bir şeyle de uğraşıyor ol göz kontağı mimik gibi falsolar verme. Sinirlenir, laf söylemeye kalkarsa sen daha fazla sinirlen basit bir bankacılık işlemi sen ben mi varmış... Bir ömrü paylaşıyoruz burda. 3 günlük fani dünyada ölüm var ölüm bu kadar para göz olup karşındakinin senin kadının olduğunu unutma! De.... düşmanın mıyıım ben senin ne bu ayrı gayrı telaşın de ağla. Ağlamak candır:)

Evden kovup altınları mı istiyor ben anlamadım bu nasıl iş

KV benim adıma programı yapmis. O istedi mi öyle olacak İsimin olduğunu söyledim gelemeyeceğim dedim. Her zamanki gibi ısrarlarına devam etti Guc savaşı bu onun için gel derse gideceksin gelicem derse musait olmak zorundasın Konusmanin sonunda kabul ettiremedi pes etti offf dedi kapattı Eşimi aramış ne dediyse eve geldi bitti bu iş annenlerle konusucam biz anlaşamıyoruz diyeceğim dedi Bavul topladı ama gitmedi :işsiz: Ben de kanunen de kadının olan bilezikleri onunla ortak kasada tutmak istemiyorum artık. Maddi konularda başka yalanlarıni da yakaladım. Süresi bitiyorken alacağım Ama sonra nasıl bir olay kopacak bilmiyorum. Bu arada yatağını ayırdı, pişirdiğim şeyleri de yemiyor, hiç konuşmuyoruz.

KV benim adıma programı yapmis. O istedi mi öyle olacak İsimin olduğunu söyledim gelemeyeceğim dedim. Her zamanki gibi ısrarlarına devam etti Guc savaşı bu onun için gel derse gideceksin gelicem derse musait olmak zorundasın Konusmanin sonunda kabul ettiremedi pes etti offf dedi kapattı Eşimi aramış ne dediyse eve geldi bitti bu iş annenlerle konusucam biz anlaşamıyoruz diyeceğim dedi Bavul topladı ama gitmedi :işsiz: Ben de kanunen de kadının olan bilezikleri onunla ortak kasada tutmak istemiyorum artık. Maddi konularda başka yalanlarıni da yakaladım. Süresi bitiyorken alacağım Ama sonra nasıl bir olay kopacak bilmiyorum. Bu arada yatağını ayırdı, pişirdiğim şeyleri de yemiyor, hiç konuşmuyoruz.

Annesine gitmedin diye her şeyi bitirmeyi göze alabiliyosa sen de kendini koruma amaçlı ne gerekiyosa yap. Alıp yemeyeceksin şikayet etmesi, dava vs olursa konu etmesi mümkün değil harcamadığını kanıtlarsın zaten kanunen de senin altınlar yap derim ben bu adamlara fazlası da müstehak.

Sanki bulunmaz hint kumaşı bi de triplere girmiş kusura bakma ama çok yüz vermişsin taşın kökünü yesin sadece kendine yap yemek kahveni al önüne müziğini aç o valizi açtıysa alıp gitmesini bilecek büzüğü yiyosa.

Annesine gitmedin diye her şeyi bitirmeyi göze alabiliyosa sen de kendini koruma amaçlı ne gerekiyosa yap. Alıp yemeyeceksin şikayet etmesi, dava vs olursa konu etmesi mümkün değil harcamadığını kanıtlarsın zaten kanunen de senin altınlar yap derim ben bu adamlara fazlası da müstehak.

Sanki bulunmaz hint kumaşı bi de triplere girmiş kusura bakma ama çok yüz vermişsin taşın kökünü yesin sadece kendine yap yemek kahveni al önüne müziğini aç o valizi açtıysa alıp gitmesini bilecek büzüğü yiyosa.

Ağzına sağlık :KK9:

X