- 12 Eylül 2018
- 156
- 215
- Konu Sahibi Karmasiktt
Kızlar konularımi bilen bilir. Eş kişisi KV ye gitmedim diye eve gelip bavul toplamıştı hatırlarsanız. O günden beri hiç konuşmuyoruz Bir konu var ki şöyle düğünden sonra altınlari ortak kasaya koyduk Bilezikler ve set vs hariç çeyrek tam gram onları zorla bozdurttu Benim adıma bankada onlar para halinde. Kuruş vermedim Neyse gel zaman git zaman çok yol yapıldı ama vermedim. Eminim ailesi de sordu. Eşim iste şunu alalım değerlensin, borcum var ama senden istemiyorum, iş yapicam vs yanımda tel ile uzun konuşmalar kaçırılmayacak fırsatlar güya yani diyim ki "aa biz alalım kaçırmayalim vb" Neyse şimdi ortak kasada sadece bana ait olan bilezikler kaldi. Kasanın süresi yakında dolacak. Şunu da belirteyim eşim kendi kazancı borcu harcı hakkında bana hiçbir şey söylemez. Ve maddi anlamda birçok yalanini yakaladim. Bu olanlardan sonra altınları oradan alıp kendi adıma kasa açtırmak istiyorum. Bu benim en doğal hakkım değil mi? Bu arada mehir falan da yapılmadı. Tekrar belirtiyorum kasada çeyrek gram vb değil bana takılan bilezikler kaldı. Bana ait olan bir şeyi neden ortak kasada bırakayım? O her şeyini bireysel yaparken ben bana ait olan şeyleri neden onunla ortak yerde tutayım ki? Sen kasa masrafina girme benim yüzümden deyip alacağım ama bir firtina daha kopacak gibi görünüyor. Taktik bekliyorum hanimlar