ne yapsam ki ?

Efrasiyab_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
87
24
34
Arkadaşlar ben erkek arkadasımdan ayrıldm 1 ay oluyor ve bana aldığı benim de ona aldığım hediyeler var tabiki ..Ben geri istemiyorum fakat onun maddi değeri olan hediyeleri geri vermek istiyorum bunu ona söyledim kesinlikle kabul etmeyeceğini geri göndermemem gerektiğini söyledi ne yapsam ki

verme o zaman dursun zaten daha 1 ay olmus bu kadr cabuk kurtulmaya calısma belki dönüsünüz olur

Güzelce paketle koy bir köşeye. He ondan kalan eşya beni fena yapar geçmişi hatırlatır dersen başkasına ver ne almış bu kadar, geri vermeyi düşünecek kadar merak etmedim dersem yalan olur

Verme o zaman ısrar etme o istemiyorsa sorunda yoktur.Bir arkadaşım var sevgilisiyle ayrıldıktan sonra aldığı bütün hediyeleri geri istemisti o geldi simdi aklıma

bence bekle biraz daha
1 -2 ay sonra belli olmaz geri ver der.

şimdilik ücra bir köşeye kaldır.

Güzelce paketle koy bir köşeye. He ondan kalan eşya beni fena yapar geçmişi hatırlatır dersen başkasına ver ne almış bu kadar, geri vermeyi düşünecek kadar merak etmedim dersem yalan olur
tek taş yüzük var içinde para olan bir kart

Bence bozdur ve ihtiyacı olan birine ver. Benim ablama da sevgilisi cok pahali bir hediye vermisti. Ayrildilar ama adam kabul etmedi. Ablam bozdurup Afrikaya göndermişti tamamini..
Siz de boyle yapabilirsiniz bence..

Bence hediyelerin geri gönderilmesi cok daha ayip birsey. Ortada bir sürü ani bircok yasanmislik var. Koy dolabinin bir kenarinda dursun, kullanmak zorunda degilsin. Hatta hic görmek istemiyorsan bir arkadasina hediye et.

hediye geri de verilmez, geri de istenmez. kişiye özeldir zaten alıp verip ne yapılsın ki.
dursun bir köşede. elbet bir gün bir işe yarar. para da sizi rahatsız ediyorsa ihtiyacı olan birine yardımda bulunun.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim benim tek korkum olur da birgün başıma kakarsa diye biliyorsnz erkekler ayrılınca ve özellikle hayatınıza yeni biri gelince çok farklı oluyor

almasaydın dersin sen de...Zorlamı aldırdın neden başına kaksın ki? o onun terbiyesizliği olur neticede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…