ne yapsam karar veremedim yardim edin..

kesinlikle nişanlın annesi ve babasının dolduruşuna gelmiş.onların fikri bu ve eğer bu teklifi kabul edersen hata yapmış olursun.bak kendin söylemişsin kv"ye ve kp"ye güvenmiyorum diye.
tamam belki ilerde bu koyunlardan para kazanabilir eşiniz ama siz inanıyormusunuz o satılan koyunların parasının size verileceğini? aslaaa.
kv ve kp o paraları kendilerine bir güzel harcayacaklar ve en kötüsüde ne biliyormusun? sana vaad edilen bilezikleri almayacaklar.yani sen ve eşin hem paradan hem de bileziklerden olucaksınız.o yüzden sen baştan söyle ben bilezik istiyorum diye.

Bu adamları nereden buluyorsunuz? Kısacası '' sana alacagımız altın parası ile babama koyun alacağız haberin olsun'' diyor.
Sizinle dalga geçer gibi arayıp bunu söylemeye utanmıyor ama siz de hayır demeye diliniz varmıyor.
koyunlarınız ve eşinizle mutluluklar.
Cok guldum ya.koyunlarinizla mutluluklar lafi ne garip.taki toreninde artik sunu derler;
Kayinpederden 5 koyun;damatan 6koyun:KK70:

Koyunlari da dugune getirsin oldu olacak
Yahu bu devirde boyleleri de kalmis mi valla bravo

Nasrettin Hoca’nın adamın birine borcu vardır. Alacaklı kapıya dayanmış, hocam artık şu bizim borcu ver demiş. Hoca baktı ki kurtuluş yok. Ödeyecek parası da yok. Borcum borç paranı inkâr etmiyorum. Paranı ödeyeceğim demiş. Adam ne zaman ödeyeceksin? Deyince Nasrettin Hoca: Bahçenin şurasını görüyor musun? Alacaklı: Evet görüyorum demiş. Hoca: Buraya çalı dikeceğim çalılar büyüyecek, buradan geçen koyunların yünleri çalılara takılacak ben o yünleri toplayacağım, eğirip iplik yapacağım, o ipliği pazarda satacağım elime geçen parayla borcumu ödeyeceğim deyince, alacaklı başlamış sinirinden gülmeye Hoca, ‘Seni gidi köftehor peşin parayı görünce nasılda gülersin’ demiş.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kesin restimi cektim.koyun alcksan git gerdege koyunlarinla girersin dedim:KK55:
tmm bence cok matikliydi ama sen nasil istersen tmm altin aliriz ozmn dedi:KK49: arkamda biiii suru akilli kadin var sayenizde kandiramadi beni kizlar tesekkurler :KK50:
Iste bu:)
Tebrik ederim..sunu hep soylerim.insana zahmet verilen insanlar hep el ustunde tutuluyor..hicbirsey istemeyenler genel olarak hice sayiliyor..gozun hep acik olsun:KK66:

Kizlar uzun suredir takipciyim.bi turlu karar veremedigim bi konuda size danismak istedim.nisanliyim haziran 15te dugunum var kismetse.biraz once nisanlim aradim.canim dedi ben sana altin almicam dedi dugun icin.onun yerine 12 tane koyun alckmis :KK47:
O koyunlara babasi bakckmis.kuzuladiktan sonra satcaklarmis.simdi altin alsa 100 tlden bozdursa 80 tlymis ama boyle yaparsak daha karli olurmus.offf nedicegimi bilemedim ya onlari sattiktan sonra daha cok bilezik aliriz diyor.ama ben bi kere kp ye hic guvenmiorum.onlar koydeler biz sehirdeyiz.hep kendini dusunen su dugun arifesinde bile toplu igne basi kadr bisiyimize yardim etmeyen biri.kafam cok karisik kizlar ne diim ..:110:

babasından zor alırsı n o koyunları

1 taşla 2 kuş. Koyunu babasına alıyor kuzu paralaryla bilezigi guya sana alacaklar. Yav he he.. kabul etme bence

Babasina sermaye veriyo yap islet devret sistemi dicem ama kuzular ölür salgın hastalıktan devredilmez size yada kısır çıkarlar verim alamadık derlerbence hiç takmasin senide uzmesin

Yem parasida verecek mi esiniz. Koyun neyle beslenecek madem buyuk başa girseydiler

Kizlar uzun suredir takipciyim.bi turlu karar veremedigim bi konuda size danismak istedim.nisanliyim haziran 15te dugunum var kismetse.biraz once nisanlim aradim.canim dedi ben sana altin almicam dedi dugun icin.onun yerine 12 tane koyun alckmis :KK47:
O koyunlara babasi bakckmis.kuzuladiktan sonra satcaklarmis.simdi altin alsa 100 tlden bozdursa 80 tlymis ama boyle yaparsak daha karli olurmus.offf nedicegimi bilemedim ya onlari sattiktan sonra daha cok bilezik aliriz diyor.ama ben bi kere kp ye hic guvenmiorum.onlar koydeler biz sehirdeyiz.hep kendini dusunen su dugun arifesinde bile toplu igne basi kadr bisiyimize yardim etmeyen biri.kafam cok karisik kizlar ne diim ..:110:
Kafan mı karışık.Ne diyeceğini bilemiyor musun.Ben şu erkeklere hiiiiiiçççç kızmıyorum.Bir erkek evleneceği kıza böyle terbiyesiz,böyle hadsiz,böyle aşağılayıcı bir teklifi yapma cesaretini kendinde buluyorsa,o cesareti ona karşısındaki kız vermiştir.Sen yuva mı kuruyorsun,evleniyor musun yoksa siz ticarete mi soyunuyorsunuz.Sen mal mısın eşya mısın senin duyguların heveslerin yahu bir değerin yok mu?Düğünde yapmasınlar gelinliğe de para verme.

Neyse tehlike ordadan kalkmis. Koyunlar araniza giremiycek gerdekte rahatsinz:KK45:

Ama soylemeden gecemiycem hayatimda duydugum en farkli ve kurnazca dusunulms sey budur kesinlikle:rolleyes::KK9:

X