ne yapsam karar veremedim yardim edin..

Tabiki seni kandiriyor once babasi onu kandirmis sonra o seni ? 12 koyundan ne gibi verim alacaksiniz . Adam sabah aksam koyuna bakacak sutunu sagip peynir yogurt yapacak pazara gidik satacak parasinida sizemi yollayacak ? Ailene soyleme bile ve kesinlikle kabul etme. Bak sana altin almasin maddi imkani yoktur alamaz anlarim ama boyle sacma birsey olamazzzz

Kizlar uzun suredir takipciyim.bi turlu karar veremedigim bi konuda size danismak istedim.nisanliyim haziran 15te dugunum var kismetse.biraz once nisanlim aradim.canim dedi ben sana altin almicam dedi dugun icin.onun yerine 12 tane koyun alckmis :KK47:
O koyunlara babasi bakckmis.kuzuladiktan sonra satcaklarmis.simdi altin alsa 100 tlden bozdursa 80 tlymis ama boyle yaparsak daha karli olurmus.offf nedicegimi bilemedim ya onlari sattiktan sonra daha cok bilezik aliriz diyor.ama ben bi kere kp ye hic guvenmiorum.onlar koydeler biz sehirdeyiz.hep kendini dusunen su dugun arifesinde bile toplu igne basi kadr bisiyimize yardim etmeyen biri.kafam cok karisik kizlar ne diim ..:110:

şaka mı bu.Dağ başında mı yaşıyorsunuz

nasrettin hocanın hikayesi geldi aklıma.
hoca birinden borç istemiş, adam sormuş
-hocam borcunu ne zaman ödeyeceksin
hoca başlamış anlatmaya
-senden aldığım parayla diken alacağım onları koyunların geçtiği yerlere dikeceğim ,dikenler büyücek oradan koyunlar geçerken yünleri dikenlere takılacak ,ben yünleri toplayacağım sonra onları ip yapıp pazarda satacağım. kazandığım parayla sana olan borcumu ödeyeceğim demiş.
Adam başlamış gevrek gevrek gülmeye
hocada demiş ki; -Eeee bak hazır parayı bulunca nasıl da gülüyorsun.

sizinki de o hesap olmuş :)

ayy kahkaha attım :KK70::KK70::KK70:
çok özür dilerim ama şakamı nişanlınız?

Kizlar uzun suredir takipciyim.bi turlu karar veremedigim bi konuda size danismak istedim.nisanliyim haziran 15te dugunum var kismetse.biraz once nisanlim aradim.canim dedi ben sana altin almicam dedi dugun icin.onun yerine 12 tane koyun alckmis :KK47:
O koyunlara babasi bakckmis.kuzuladiktan sonra satcaklarmis.simdi altin alsa 100 tlden bozdursa 80 tlymis ama boyle yaparsak daha karli olurmus.offf nedicegimi bilemedim ya onlari sattiktan sonra daha cok bilezik aliriz diyor.ama ben bi kere kp ye hic guvenmiorum.onlar koydeler biz sehirdeyiz.hep kendini dusunen su dugun arifesinde bile toplu igne basi kadr bisiyimize yardim etmeyen biri.kafam cok karisik kizlar ne diim ..:110:
o kadar koyun alacak paran bana bır cek yaptır ver deseydın ya kuzum :KK66:)

anlatma şekliniz çok sevimli istemsizce gülüyor insan.:KK19: e konuda bir o kadar tuhaf ve komik.yapacak durumları olmasa asla böyle bir şey yazmam ama o ne demek.adam kendine koyun alacak,bahanesi de şahane..
sonra diyecek ki ben o kadar uğraştım,bir kere bile yardım etmediniz para mara yok size.ya da bir tartışma çıkaracak.hemen kısa süreli bir küslük.o esnada koyunlar uçacak.kabul etme tabi ki canım.(tabi ki bunlar birer örnek)

Son düzenleme:

ne koyunmuuu kahkaha attım yemin ederim :) bu ne saçmalık ya işi kar a dökmüşler bunlar be yavrucum onlar sana alınıyor geçsinler o işleri..

Bu adamları nereden buluyorsunuz? Kısacası '' sana alacagımız altın parası ile babama koyun alacağız haberin olsun'' diyor.
Sizinle dalga geçer gibi arayıp bunu söylemeye utanmıyor ama siz de hayır demeye diliniz varmıyor.
koyunlarınız ve eşinizle mutluluklar.
cok güldüm kısacası babama koyun alcaz haberin olsun he hehehe

Ahahahahahahaha ya kusura bakma ama okurken bayaaa bi güldüm. Ne koyunu yahuuu? "Damattan geline 8adet koyunnn! " bence şaka yapıyor. Hatta bu onun fikri de değil. Düpedüz kp ve kv akıl vermiş. Sizin düğün onlara yarayacak gibi..

ya o koyunlar ölürse senin düğün hediyen de gitmismi olucak canim aldir altını ni evlen koyunla kuzuyla uğraşma

bu bizim düğünümüz ticari bir iş birliği değil ben takı istiyorum dosta düşmana karşı de kapat konuyu canım.saçmalığa bak.güler misin?ağlar mısın?

koyunu boynuna kendi assin. ne olursa olsu o senin hediyen olacak. ona kalirsa koyunda almasinlar bosuna masraf. ne dusunceler var allahm.

Yok daha neler :KK70:
Ilk defa böyle sey duydum..
Normalde koyun inek satar köylüler dügün yapmak geline bilezik vs almak icin..
Bilezik hediye vs almaktan kaciniyorlar gibi

X