- 28 Nisan 2015
- 7
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi gulsah_murat
Kizlar uzun suredir takipciyim.bi turlu karar veremedigim bi konuda size danismak istedim.nisanliyim haziran 15te dugunum var kismetse.biraz once nisanlim aradim.canim dedi ben sana altin almicam dedi dugun icin.onun yerine 12 tane koyun alckmis
O koyunlara babasi bakckmis.kuzuladiktan sonra satcaklarmis.simdi altin alsa 100 tlden bozdursa 80 tlymis ama boyle yaparsak daha karli olurmus.offf nedicegimi bilemedim ya onlari sattiktan sonra daha cok bilezik aliriz diyor.ama ben bi kere kp ye hic guvenmiorum.onlar koydeler biz sehirdeyiz.hep kendini dusunen su dugun arifesinde bile toplu igne basi kadr bisiyimize yardim etmeyen biri.kafam cok karisik kizlar ne diim ..
ne saçmaKizlar uzun suredir takipciyim.bi turlu karar veremedigim bi konuda size danismak istedim.nisanliyim haziran 15te dugunum var kismetse.biraz once nisanlim aradim.canim dedi ben sana altin almicam dedi dugun icin.onun yerine 12 tane koyun alckmis
O koyunlara babasi bakckmis.kuzuladiktan sonra satcaklarmis.simdi altin alsa 100 tlden bozdursa 80 tlymis ama boyle yaparsak daha karli olurmus.offf nedicegimi bilemedim ya onlari sattiktan sonra daha cok bilezik aliriz diyor.ama ben bi kere kp ye hic guvenmiorum.onlar koydeler biz sehirdeyiz.hep kendini dusunen su dugun arifesinde bile toplu igne basi kadr bisiyimize yardim etmeyen biri.kafam cok karisik kizlar ne diim ..
yazdiginiz icin tesekkurler ama nedem bukadar sert ve asagilar tavirda yorum yaptiginizi anlamdim.Bu adamları nereden buluyorsunuz? Kısacası '' sana alacagımız altın parası ile babama koyun alacağız haberin olsun'' diyor.
Sizinle dalga geçer gibi arayıp bunu söylemeye utanmıyor ama siz de hayır demeye diliniz varmıyor.
koyunlarınız ve eşinizle mutluluklar.
Aşağılamadığımı nerede okudunuz?yazdiginiz icin tesekkurler ama nedem bukadar sert ve asagilar tavirda yorum yaptiginizi anlamdim.