- 6 Mayıs 2014
- 390
- 180
-
- Konu Sahibi lawengineer
yok ben değil oNeden acele ediyorsunuz ki ? Bir kaç kez daha buluşun biraz daha zaman geçirin.
Yaşınız kaç ki
ben 24 o 29Yaşınız kaç ki
Laylaylomluk yaş değil diyince 30 35 sandımben 24 o 29
zipzipin yerini aldımkim soracak yasi diye bekliyordum ,her konuda biri sorar illa
bende anlamadım sanırm oda uzun süredir biriyle ğörüşmüyormuş ama sağlıklı birşey çıkacağından emin olamayız kiEee hafi evlenelim deseydin. Bu be acelecilikmiş. Bence aklındakileri soylle ona.acele bi karar vermek istemiyorum zamanla taslar yerine zaten oturur de.
Ne fark ederki soruyu kimin sorduğu , sizinde suan kafanızı kurcaladığına göre sizde acele ediyorsunuz.yok ben değil o
aynen dimi aceleye gerek yok ama kaybetmekte istemiyorumAceleye gerek yok bence,tanıdıkça kararınız sekillenecek
:) yok ya sen şimdi mutluysan sorun yoktur eminim kısmet bu işler ya birde çok karamsarım,uzun zamandır biri olmadı ve çabuk güvenemiyorum nedense aman sanki hepimiz mükemmel insanalarız değiliz biliyorum ama işte acele etmemeliyim diyorum,kaybetmekte istemiyorum kaldım öyle bildiğin ama varya çok güzel gülüyor yae ben mi koca meraklısı kız gibi erken davrandım anlamadım ki yazılanlardan sonra,
bu hafta 1 haftadır konuşup hoşlaştığım kişiyle ilk buluşmayı gerçekleştirip buluşma esnasından gelen teklife azcık düşünim deyip 3 dk sonra kabul onayıyla bir ilişkiye imza attım ben mi hızlıyım hı