Ne yapsam bilemedim..

lluvia123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
55
11
Arkadaşlar sevgilimden yeni ayrıldım 2 hafta oldu akrabaları benimle ilişkilerini koparmak istemiyor beni çok sevmişler sizce nasıl davranmalıyım?

İnsani ilişkiniz neden bitsin ki?
Siz de şayet yaklaşımlarından ve dostluklarından memnunsanız ve bu durumun ilişkilerinizi etkilemeyeceğini düşünüyorsanız devam edin görüşmeye.

onlarla birlikte oldugun konuştuğun sürece sevgilin aklına gelicek ondan haberler alıcaksın üzüleceksin o yüzden ufak ufak iletişimi kesmelisin bence

Zamanla onlarla da kopar. Aceleye gerek yok simdi hemen konusmayalim diye diretmeye de gerek yok...

Simdi her hafta konuşursunuz sonra iki uc haftada bir sonra ayda bir derken azalarak biter zaten..

Neden görüşmeyesin ki? Ben eski erkek arkadaşımın kız kardeşi ile görüşüyorum hala :) 10 YIL OLDU Seni etkilemeyeceğini düşünüyorsan görüşebilirsin. Beni hiç etkilemedi. Unutmak istersem unuturum zaten. Ben birini kafamda bitirirsem biter. Burnumun dibinde olsa gene biter.

Ben görüşme derim sonuçta eski olmuş bir erkek arkadaş var ortada sürekli ondan haber gelecek fln boşa can sıkıntısı

daha yeni ayrılmışsınız sıcağı sıcağına diyebilirim.Biraz bekle olurunuz hiç yoksa tabiiiki görüşmeyi kes.

Bende öyle düşünüyorum ama görüşelim diyorlar sonuçta bnden ona ondan bana tabiki haber geliyor gidiyor belki su anki durumları bilinçlidir:s

ne kadar güzel çok iradelisinz demekki inşallah bnde sizin gibi net olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…