Sivilceli Ciltler Ne yapsam bilemedim yardım!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sdcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
20
0
Arkadaşlar yüzümdeki sivilceler geçsin şöyle pürüzsüz bi cildim olsun diye bi sürü şey denedim ilaçlar, maskeler, kozmetik yüz temizleme jelleri kremleri vs. Sürekli değişik şeyler deniyodum.

Baktım hiç birinde sonuç alamıyorum dedim bu sefer düzenli şekilde tek bişey yapıyım belkide sürekli değişk şeyler denediğimden geçmiyodur diye. hergün normal sabunla yüz temizliğimi yaptım bebek pudrası cilde iyi gelen bişey diye biliyorum ardındanda onu kullandım. Arada birde gül suyu kullanıyodum.

Ama beterinde beteri varmış bu yaptığım yüzme hiç iyi gelmedi. Alnım sivilcelerle doldu çenemde yağ bezesi gibi şeyler çıkmaya başladı burnumda bi sürü kızarıklıklar filan napıcağımı şaşırdım pürürsüzlüğünden geçtim eski haline dönsün bi tek onu istiyorum şimdi. Bana bi akıl verin bilmiyorumkismile

doktora git derdini iyi anlat kullandıklarını yaptıklarını bir bi söle cekinme. sonra bana bi care de. ve yuzune bişey surme daha fazla. gulsuyu bebek pudrası herkese iyi gelcek die bişi yok. gecmiş olsun canım..

doktora kaç kere gittim bilmiyorum bi kere daha gideyim bakalım bu sefer ne olacak
çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Tatlım doktora gitmediysen bikaç önerim olucak sana..Şimdi ayrıntılı bilgi verecek kadar zamanım var..
Yüzünü biraz rahat bırak..Rahat bırakmaktan kastım bakımsız olmak değil..
Sabah akşam sabunla değil, uygun br temizleme jeli ile temizle...
Siyah noktaların varsa, anladığım kadarıyla yüzün de yağlı, Garnier Saf ve Temiz Derinlemesine Temizleme Jelini kullanmalısın..Sabunu bırak, sabah akşam bununla temizle..Düzenli kullanmazsan bişey diyemem ama düzenli kullanımda siyah noktalara veda edersin..
Doktora gittiysen gün içinde ilaçlarından başka bişi sürme yüzüne..Sadece ilaçlarını kullan..
Doktor sabahtan akşama bir ilaç, akşamdan sabaha bir ilaç verir büyük ihtimalle, akşam ilacını yıkayacağında bu temizleme jeliyle yıka, sabah da bununla yıka..Başka da temizleme jelini kullanmana gerek kalmıyor zaten..Hem ilacını yıkayıp hem temizliğini yapmış oluyorsun.
İlaçlar işe yarasın-yaramasın, mutlaka doktorunun önerdiği günde kontrole gitmelisin..
Eğer işe yaradığını görüp ilaçları keserse (ve kalan lekelerinden kurtulmak istiyorsan) doktoruna bunu söyle, sana leke giderici verecektir..
Böylece bütün sorunun çözülmüş olur..
Sana önerim, tedavi bittikten sonra yüz temizliğini aksatmaman..Tedavi sırasında da sakın temizleme jeli ile temizlemeden yatma veya güne başlama..
Diyeceklerim bu kadar tatlım..Geçmiş olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…