Gelinlik Modelleri Ne yapsak?

efzt

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
178
9
318
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Düğün yaklaştıkça verdiğimiz kararları tekrar tekrar sorgulamamız normal mi bilmem ama ben gelinlik konusunda çok ikileme düştüm.

Geçen hafta bu modelden vazgeçmeyi bile düşünüyordum. Bugün incelerken hoşlanmadığım şeyin boncuklu askılar ve kemer olduğunu farkettim. Değiştirmeli miyim komple çıkarmalı mıyım kararsız kaldım ve kk hanımlarının beğenisine sunmaya karar verdim.

Benim üstümdeki boncuklu versiyon. Manken kardeşimizinki dantel askılı daha mı hoş?

En son mankende ki resimdeki gibi mi üzerinizde gelinliğin modeli daha farklı geldi sanki ve bence kemer o olmamalı mankendeki gibi inmeli gelinlik belden kesilmiş bir kat çıkmış gibi duruyor

her 2 şekilde de omuz askı kısmını beğenmedim ben askısız olsa daha hoş olur gibi

yada askıları şöyle gelse daha güzel durur

Bence kemer kısmını aldır canım çok fazlalık duruyor onun dışında omuzlarını da mankendeki gibi yaptır derim o daha hoş geldi bana

bence size gitmemiş bu gelinlik..başka gelinlik giyin..proporsiyonuna uymamış gibi

Vazgeçtim desem gelinlikçiye ödemenin tamamını ister mi acaba? Kaporayı yakmaya razıyım ama..

Kemer ve askıları iptal edemiyor musunuz?

Bunu iptal ettirirseniz başka bir model mi düşünürdünüz?

Yani sadece kemer ve askılarıysa sizi rahatsız eden halledilebilir sanırım..

Bugün gittim kemer ve askıları iptal ettirdim.

Ondan önce başka denemeler yaptım seçemedim. bu saatten sonra uğraşma dedim kendi kendime -.-

Yanımda yengem vardı fotoğrafta kötü ve şişman görünüyorsun giyince üzerinde öyle değil dedi yengemin de fikrine güvenirim.

Umarım pişman olmam :/

dantelli olanı çok begendm ben. hayırlı olsun bu arada :)

Teşekkürler canım :)

Kolları ve belini dantelden yaptırınca ben de çok beğendim düğünde de herkes çok güzel falan dedi :) iyi ki yaptırmışım diyip durdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…