bendede böyleydi sürekli uyku hiçbişey yapamıyodum.adet olur gibi oldum ama olmadım sonra bebişim olduuuYalnız olmadığımı öğrenmek içimi rahatlattı sağolun kızlarboş zaman bulursam doktora gitmeyi düşünüyorum ancak haftaya olabilir o da.
Hamile olabilirsin diye yazanlar olmuş ama bilmiyorum daha reglime çok var inşallah öyledir
Allah bağışlasın yavrunuzu :)bendede böyleydi sürekli uyku hiçbişey yapamıyodum.adet olur gibi oldum ama olmadım sonra bebişim olduuu
yorumları okumadan direk soruyorum?Merhabalar, konu başlığına ne koyacağımı bilemedim.
Öncelikle kendimden bahsedeyim ben 24 yaşındayım, 7 aylık evliyim, eşimle 6 yıllık bir birlikteliğimiz var, mühendisim, home office çalışıyorum...
Eşimle hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Ama ben bu ara her şeyden çok sıkıldım bilmiyorum,sürekli uyuyasım geliyor,çalışmak istemiyorum,yemek yapmak istemiyorum,evi toplamıyorum,inanın yemek yedikten sonra bulaşıkları yıkamıyorum yapasım gelmiyor, kalktıktan sonra yatağı düzeltmiyorum. İyice boşverdim sanırım yaklaşık bir haftadır böyle neden oldu bilmiyorum. Merak ettiğim konu size de böyle oluyor mu? Tek ben mi böyleyim? Bu durumdan çok rahatsızım ama yapmak da istemiyorum böyle afedersiniz ama iyice mala bağlamış bir durumdayım ne yapmam gerek?
Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten...
Aslında hiçbir sorunum yok canımı sıkan bir şey de yok. Durup dururken bu ruh hali sardı beni nedendir bilemiyorumyorumları okumadan direk soruyorum?
son zamanlarda canınızı sıkan bir şey falan oldu mu? bana depresyon belirtisi gibi göründü çünkü? bir düşünün isterseniz, sizi zorlayan, başa çıkamadığınız bir sorun falan yaşadınız mı?
çok ilginç gerçekten.Aslında hiçbir sorunum yok canımı sıkan bir şey de yok. Durup dururken bu ruh hali sardı beni nedendir bilemiyorum
Sürekli evde olduğum için konuşacak kimsem olmadığı için olabilir ben de bilmiyorum sadece yatağın içinde öylece yatmak istiyorum. Hamilelik testi için de çok erken ama kan değerlerime baktıracağım sanırım..çok ilginç gerçekten.
belki de sürekli evde oturmanızdandır, ben de homeoffice çalışırken benzer şeyler yaşamıştım ama başka sorunlar da vardı ve hafif bir depresyon geçirmiştim ondan sordum.
isterseniz önce bir hamilelik testi alın eczaneden, hamile değilseniz, biraz sosyalleşmeyi deneyin, kendi başınıza yenemezseniz bir terapistle görüşürsünüz belki.
Canım muhakkak evde oldugun ıcındır .Çünkü bende iş bulamadım kaç aydır vedeyım ve zaman zaman bu hali benmde peşimi bırakmıyor.Tabi sıkıntılarmda var o yuzdende oluyorum.Ama geçer kafanı dagıtmaya bak .Sürekli evde olduğum için konuşacak kimsem olmadığı için olabilir ben de bilmiyorum sadece yatağın içinde öylece yatmak istiyorum. Hamilelik testi için de çok erken ama kan değerlerime baktıracağım sanırım..
dilerim bir an önce atlatırsınız bu duygularıSürekli evde olduğum için konuşacak kimsem olmadığı için olabilir ben de bilmiyorum sadece yatağın içinde öylece yatmak istiyorum. Hamilelik testi için de çok erken ama kan değerlerime baktıracağım sanırım..
Mevsimsel bir şey mi acabaBugünlerde de aynısını hissediyorum
Mevsimsel bir şey mi acaba