3 yasinda kızım yalnız gittiğim yer köy gibi kucucuk bir yer nasıl nerede çalışırım ama bu sekilde siddet görmek daha da zorBen olsam ailemin yanina giderdim hemen. Mismisligi dusunmeye gerek yok. Baban gel demi,yeter. Anneni duyma.
Bir sure kendini toparla ve muhakkak ise gir.
Kizin kac yasinda?
Nasıl söyleyebilirim ki babama babamın gözünü boyuyor iyi bir eş rolü yaparak sürekli arkadan sebepsiz yere kızına dayaklar atıyor kimse bilmiyorAnnenizin bagirip cagirmasi koca evinde, cocugun önünde bunca dayak yemekten kotu mu? Bu koca evi niye tatli geliyor anlamiyorum.
Kendi öz annenizin laflarini, bagirtisini çekmek zor, bu dayaklar kolay mi?
Ve neden sakliyorsunuz bunlari? Babaniza şiddet goruyorum desenize dogru durust, kimsem yok triplerine girmissiniz bir sey anlatmadan.
Ya önce kendinin ve kızının canını kurtar öncelikle düşünülmesi gereken bu değil mi? Babana niye söylemiyorsun onu anlamadım belki bilse o saniye çekip alacak seni. Burda okuduğum bu tarz konularda sezdiğim şey şu; boşanmaya ve kocayı bırakmaya cesaret yok, ailemi ve çocuğumu bahane edeyim gibi bi düşünce.3 yasinda kızım yalnız gittiğim yer köy gibi kucucuk bir yer nasıl nerede çalışırım ama bu sekilde siddet görmek daha da zor
Nasıl söyleyebilirim ki babama babamın gözünü boyuyor iyi bir eş rolü yaparak sürekli arkadan sebepsiz yere kızına dayaklar atıyor kimse bilmiyor
E sana mı inanacak kocana mı? Söylemezsen öyle zannetmeye devam eder tabiNasıl söyleyebilirim ki babama babamın gözünü boyuyor iyi bir eş rolü yaparak sürekli arkadan sebepsiz yere kızına dayaklar atıyor kimse bilmiyor
Eğer ki dayak şiddet varsa annenizi duymayin.Yanlarina gidin.Bir süre onlarla yaşayın sonra düzeninizi kurarsınız.Siz çalışırsınız.Anneniz çocuğunuza bakar.Çok mutsuzumm eşim tarafından sürekli şiddet ve tehditlere maruz kaliyorum arkamda bir tane bile destekçim yok ne ailem ne kardeşim az önce eşimle birbirimize girdik ve polisler geldi ama sikayetci olmadim çaresiz hissediyorum kendimi eşim sinirlendiğinde el kaldırıyor ortada bir çocugum var ve sırf cocugumla ortada kalmamak adına sesimi kimselere duyuramiyorum o kadar caresizimki kızımın gözü önünde dayak yedim olay ne biliyormusunuz işten gelmişte evde neden yemek yapmamışım bazı seylere kızıp bana saldırıyor hıncını alır gibi tehdit falan ediyor bu evde yemek yapma da göreyim ne biçim kadınsın gibi sözler söylüyor yemekte yapacaksın marketede gideceksin diye tehditler yağdiriyor işin içinden çıkamıyorum ayrıca depresyon hastasıyım sürekli gün içinde ağlama atakları yaşıyorum bu evlilik nereye kadar gider gerçekten bilmiyorum kızımın gözü önünde bunlari yasamak çok üzücü eve gelen polislere bu kadın ilac kullaniyor kendisi siddet uyguladı diyor ama yalan şiddeti kendi uyguluyor birde diyor ki ben zaten cocuk hatrina bu evliliği yürütüyorum öyle diyince zaten artık gözümde herşey bitti bir anda.. ben bu adamdan ayrilinca ne yaparım cocukla bi basima aslında tek korkum bu arkamdada hiç destekçim yok babamla konuştum en son babam yaşadıklarımin bu derece olduğunu bilmiyor sadece bana tek dediği kizim bosanirsan da gel kapımız açik ama sen buraya gelirsen annenle hiç yapamazsın zaten anlaşamiyorsunuz anneni biliyorsun sürekli bagıran cagiran bir kadın burada hic yapamazsin ben bile zor tahammül ediyorum iyi düşün dedi böyle demesi agrıma gitti sanki istenmiyormuşum gibi ..offf o kadar kötüyüm ki bir çıkış yolu olmalı ben bu evde şiddet goruyorum ama bunu hic kimse bilmiyor yani benim depresyon ilacı kullanıyor olmam onun için bir koz gibi surekli kendini o sekilde haklamaya calisiyor .. evet ilac kullandigim dogru ama şiddeti gosteren kendisi bunu kime inandirabilirimki polis memuru bile gidin bir aile danismanina veya psikologa dedi acik acik yani ilac kullanan ben oldugum icin siddeti ben gösteriyorum sanıyorlar ama kesinlikle öyle bir durum yok sizce bu evlilige nasil bir cözüm getirilmeli bu adamin davranislarini normal bulmuyorum ama burada ilaç kullanan ben olduğum için ben potansiyel suçlu modundayım kurtulamıyorum..yardim edinn fikir verin ne yapmaliyim
Kizinin yasi iyiymis ama koy gibi yer olmadi tabi.3 yasinda kızım yalnız gittiğim yer köy gibi kucucuk bir yer nasıl nerede çalışırım ama bu sekilde siddet görmek daha da zor
Baba evine gitmek istemiyorsanız, kenarda kendinize bi ev açacak kadar birikiminiz yoksa eşiniz nasıl istiyorsa öyle davranıp şiddet görmemeye çalışacaksınız..Çok mutsuzumm eşim tarafından sürekli şiddet ve tehditlere maruz kaliyorum arkamda bir tane bile destekçim yok ne ailem ne kardeşim az önce eşimle birbirimize girdik ve polisler geldi ama sikayetci olmadim çaresiz hissediyorum kendimi eşim sinirlendiğinde el kaldırıyor ortada bir çocugum var ve sırf cocugumla ortada kalmamak adına sesimi kimselere duyuramiyorum o kadar caresizimki kızımın gözü önünde dayak yedim olay ne biliyormusunuz işten gelmişte evde neden yemek yapmamışım bazı seylere kızıp bana saldırıyor hıncını alır gibi tehdit falan ediyor bu evde yemek yapma da göreyim ne biçim kadınsın gibi sözler söylüyor yemekte yapacaksın marketede gideceksin diye tehditler yağdiriyor işin içinden çıkamıyorum ayrıca depresyon hastasıyım sürekli gün içinde ağlama atakları yaşıyorum bu evlilik nereye kadar gider gerçekten bilmiyorum kızımın gözü önünde bunlari yasamak çok üzücü eve gelen polislere bu kadın ilac kullaniyor kendisi siddet uyguladı diyor ama yalan şiddeti kendi uyguluyor birde diyor ki ben zaten cocuk hatrina bu evliliği yürütüyorum öyle diyince zaten artık gözümde herşey bitti bir anda.. ben bu adamdan ayrilinca ne yaparım cocukla bi basima aslında tek korkum bu arkamdada hiç destekçim yok babamla konuştum en son babam yaşadıklarımin bu derece olduğunu bilmiyor sadece bana tek dediği kizim bosanirsan da gel kapımız açik ama sen buraya gelirsen annenle hiç yapamazsın zaten anlaşamiyorsunuz anneni biliyorsun sürekli bagıran cagiran bir kadın burada hic yapamazsin ben bile zor tahammül ediyorum iyi düşün dedi böyle demesi agrıma gitti sanki istenmiyormuşum gibi ..offf o kadar kötüyüm ki bir çıkış yolu olmalı ben bu evde şiddet goruyorum ama bunu hic kimse bilmiyor yani benim depresyon ilacı kullanıyor olmam onun için bir koz gibi surekli kendini o sekilde haklamaya calisiyor .. evet ilac kullandigim dogru ama şiddeti gosteren kendisi bunu kime inandirabilirimki polis memuru bile gidin bir aile danismanina veya psikologa dedi acik acik yani ilac kullanan ben oldugum icin siddeti ben gösteriyorum sanıyorlar ama kesinlikle öyle bir durum yok sizce bu evlilige nasil bir cözüm getirilmeli bu adamin davranislarini normal bulmuyorum ama burada ilaç kullanan ben olduğum için ben potansiyel suçlu modundayım kurtulamıyorum..yardim edinn fikir verin ne yapmaliyim
Köy gibi olsun nolacak ki3 yasinda kızım yalnız gittiğim yer köy gibi kucucuk bir yer nasıl nerede çalışırım ama bu sekilde siddet görmek daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?