Ne yapmam lazım yardım edin ?

Sana daha layık olanı bulursun işte şimdi... O da kendine layık olanı bulur, peygamber sabrı varmış adamda...

Vay be kk kadınları hemfikir olup bir erkeği de koruma altına alımış ya bugünü de gördük

konu sahibi bak ne mucizelere yol açtı senin çekilmez tavrın.

Soyledikleriniz bana da öfkeyle söylenmiş şeyler gibi gelmedi. Icten içe başkası ile daha mutlu olacağınızı mı düşünüyorsunuz.

Düğünde damat gelinin koluna vurduktan sonra gelinin yüz şekli geldi de aklima,sevgilinin şapkasını atmasi bundan daha ağır olamazdi sanırım. O laflar olmamış maalesef. öfke kontrolü şart

Valla allah kurtarmış çocuğu
Kızım bu sinir değil
Bu apayrı bişey
10 senedir eşime şu dediklerinin 10 da birini demedim
Sen maşallah 2 günde bütün aşağılamaları yapmışsın.

Evlat olsan cekilmezsin bacim.
O sözleri kim duysa birakirdi.
Inceldigi yerden kopsun

Hakaretlerinin hepsini okumadım bile, onların hepsini bi kişiyemi saydın, o ne be toplu küfür gibi bana o kadar hakaret etsen bırak cevap yazmamayı, engellerim seni heryerden olur biter

Aslında çok haklısın evet arada söylenip duruyordum bir de her defasında bir daha kirmicam diyip söz veriyordm ama bu denli söylemde bulunmadım hiç bir zaman çok üzüldüm 4 senedir bu tatili planlarken laflarim yüzünden böyle berbat olmasi cidden çok üzdü beni özellikle onu kirmak

Hatalı olduğumu fazlası ile farkındayım ne yapıcam bilmiyorum inanin bana bir fikir verin ?
Adama yazık , birisi bana böyle yapsa değil evimden mahallemden kovarım onu ne dememizi bekliyorsunuz yani ? Hatalı sizsiniz çok abartmışsınız

Ay tuylerim diken diken oldu. Bundan daha azini duyan insanlar 3 cocukla bosaniyor nasil bir dilin ofken var guzelim senin Allah muhafaza

İlişkide biri altan almaya fazla meyilli olunca (iyi kalbinden) diğeri havalara giriyor erkek arkadaşınıza çok üzüldüm.

Çok iyi bi insanmış, misafirken hiçbirşey dememiş sana. Bu kadar lafa sizinle irtibatı koparsa haklı. Şimdide muhtemelen Ferhat Göçer den kimi sevdirirse sevdirsin, kimi öldürürse öldürsün adlı şarkıyı dinliyodur.

Çocuk bir daha mesaj atmaz kurtarmış kendini. Yapılacak bir şey kalmamış.

Ayy içim bayıldı. Hepsini okuyamadım.
Okuduğum kadarıyla ben olsam bende seni aramazdım.

İlişkide biri altan almaya fazla meyilli olunca (iyi kalbinden) diğeri havalara giriyor erkek arkadaşınıza çok üzüldüm.
Genelde iliskimiz de 4 sene boyunca hep alttan alan ben oldum gerçi hiç bir zaman benim kadar ofkelenmedi o o kdar üzülüyorum ki onun canını yaktığım için ben ne zaman böyle gözü dönen biri oldum çok pişmanım içim acıyor cidden

Evet gerçekten çok iyi biri aslında sinirlenince onunda gözü dönüyor da hiç böyle şeyler demedi bana en fazla salak demiştir . Ne yapıcam bilmiyorum bana bir akıl verin normalde hiç böyle bir şeyim olmadı ona karşı o bile şaşırdı

Kendini ifade edip taktiri ona bırakmaktan baska caren yok umarım oda son bi şans daha verir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…