Erkek arkadaşımla geçen hafta pazar gününden beri konuşmuyoruz 4 senedir birlikteyiz iki günlüğüne yanına tatile gittim en ufak bir tartismamizda ona hemen senle ömür geçmez dört dörtlük değilsin hiç tipine baktın mi ciddi halin çekilmiyor senle birlikte olmam saçma çok sıkıldım bunun için mi geldim hiç eğlenceli değilsin cekilmiyorsun iki günü mu de zehir ettin sen hiç bir şeye degmezsin baskalari senden daha mutlu eder beni sinirli halin cekilmiyor gulup eglenince anca katlaniyorum sana tarzı ağır laflar söyledim aslında sebepsiz yere söyledim bu lafları kafasına şapka takınca onun şapkayı birden yere fırlatması beni sinirlendirince ağzıma geleni söyledim sinirden neyse sonra hiç uzatmadık konuyu konuşmaya devam etti benimle çok iyiydik telefonunda facebook uygulamasına girince bilmediğim bir mail adresi gördüm ona ait olan bir ton laf söyledim sana güven olmaz senden vurgun yemek istemiyorum başkası senden daha çok değer verir tarzı bir ton laf söyledim yine bana topladığı bir avuç bogurtleni yere firlattim hakaretlerime devam ettim sonra öğrendim ki eski facesini kapatmış mail adresini bilmediğim için patlamistim bir de yalancılık ile suçlamalaya devam edince yine bir ton laf söyledim boşuna gelmişim cok sıkıldm keşke gelmeseydim hayal ettiğim gibi değildi burnumdan geldi bir daha asla gelmem beni buraya baglayan hic bir sebep yok toplayip bavulumu gidicem diye aslında çok iyi ve bana çok değer veren biri kalbini nasıl bu kadar kırdım anlamış değilim bir kere kızınca gözüm döndü işte . Pazar aksami beni otobuse bindirdi vedalastik vs telefonla aradı beni her şey çok güzelken birden onu şimdiden ozledigimi çok eglendigimi 2 gün için iyi ki gelmişim dediğimi yazdım yanımda iken bir ton laf ettin dedi ne kadar sinirli şekilde söyledim desemde onlar gerçek dusuncelerindi olur oyle bir yerden ayrilinca uzulur insan seni baglayan bir sebep yokmus hic de mutlu degilmissin zaten dedi ne kadar sinirli sekilde soyledim desem de bos neyse konuşmak istemiyorum gerçekten dedi ve yaklaşık 1 haftadır konuşmuyoruz ne yapmam lazım bir ara Günaydın iyi geceler mesajı attım Özür Diledim cevap vermedi ben de 5 gündür mesaj atmayı kestim . Günde sadece 1 kere vatsapa girip çıkıyor hemen ne yapmam lazım ?
Aslında çok haklısın evet arada söylenip duruyordum bir de her defasında bir daha kirmicam diyip söz veriyordm ama bu denli söylemde bulunmadım hiç bir zaman çok üzüldüm 4 senedir bu tatili planlarken laflarim yüzünden böyle berbat olmasi cidden çok üzdü beni özellikle onu kirmakŞimdi o çocuk ne yapsa yeri kusurabakma özurdıledım dıyıp herseyın eskısı gbı olmasını bekleyemezdın kı bence eskıden de oek ıyı degıldı sen surekli cocuga söylenıyordun bence bız kadınlar bıraz ceneyı tutsak zaten hersey cok daha iyi olacak.. Sevgılınızı takdır ettım evet ugrasın durun affettırmk için herkes bu kadar sabretmez cunku size ..
Adama yazık , birisi bana böyle yapsa değil evimden mahallemden kovarım onu ne dememizi bekliyorsunuz yani ? Hatalı sizsiniz çok abartmışsınız
Genelde iliskimiz de 4 sene boyunca hep alttan alan ben oldum gerçi hiç bir zaman benim kadar ofkelenmedi o o kdar üzülüyorum ki onun canını yaktığım için ben ne zaman böyle gözü dönen biri oldum çok pişmanım içim acıyor ciddenİlişkide biri altan almaya fazla meyilli olunca (iyi kalbinden) diğeri havalara giriyorerkek arkadaşınıza çok üzüldüm.
Evet gerçekten çok iyi biri aslında sinirlenince onunda gözü dönüyor da hiç böyle şeyler demedi bana en fazla salak demiştir . Ne yapıcam bilmiyorum bana bir akıl verin normalde hiç böyle bir şeyim olmadı ona karşı o bile şaşırdıÇok iyi bi insanmış, misafirken hiçbirşey dememiş sana. Bu kadar lafa sizinle irtibatı koparsa haklı. Şimdide muhtemelen Ferhat Göçer den kimi sevdirirse sevdirsin, kimi öldürürse öldürsün adlı şarkıyı dinliyodur.
Aslında çok haklısın evet arada söylenip duruyordum bir de her defasında bir daha kirmicam diyip söz veriyordm ama bu denli söylemde bulunmadım hiç bir zaman çok üzüldüm 4 senedir bu tatili planlarken laflarim yüzünden böyle berbat olmasi cidden çok üzdü beni özellikle onu kirmak