• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerektiğini bilmiyorumm..!

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
merhaba arkadaslar.. genital bolgemdeki tüy sorununu bir kez kuafore gitmekle halletmiş bulunmaktayım.. evet cok acıdı cok canım yandı cunku bu zamana kadar hep jilet kullandım ve gercekten orman denilen şeyle aynı durumdaydı.. büyük bi heycan ve kararlılkla ne olursa olsun donmycem dedim.. tabi bunda arkadasımın payıda buyuk.. birlikte karar verdik gitmeye ve asla karar deiştirmek yok diye soz verdik birbirimize.. son anda birimiz caymak istese bile oburumuz hemen hayr soz verdik dedii:20: veeeeeeeeeeeeeee sonrası gercekten muhtesem..:32:
ayrıca birdaha kuafore gitmek zorundada kalmadım:21:.. kendi imkanlarımla kendi epilasyon aletimle rahatca alabiliyorum artık:32::118:

şimdi asıl soruna geliyorum.. :10:

kuaforde aldırdıgım zaman tuylerim uzunca bi sure cıkmadı.. bu beni cok mutlu etti.. snrasında epilasyon aletimle aldıgım zaman hep 1 hafta sonrasında tekrar cıktıgını gordum.. belki ara ara cıkıyo hepsi cıkmıyo ama yinede bu beni rahatsz etti.. :5:

bu arada epilasyon aletimde neredeyse 7 yıllık falan...:nazar:

acaba benim epilasyon aletimin artık değişme zamanı mı geldi yoksa normaldede ağda ile epilasyon aleti arasında bu kadar fark oluyomu...?:37:

bide eger epilasyon ailetimin değişmesi gerektiğini dusunuyosanız ağda etkisi yapan kullanıpta tavsiye ettiğiniz bi epilasyon aleti varmı..?

şimdiden teşekkur ederim..
:42:

ağdada tamamen kıl köklerinden alınıyor ama epilasyonun yarısını kırdığını düşünüyorum hepsini kökünden almıyor
tabiki kuaförlerin kullandığı ağdaların etkisi büyük ondan kaynaklanıyordur
bende kuaföre gitmek istiyorum ama beceremiyorum
bu ay eldiveni deniyecem ilk defa bakalım becerebilecekmiyim

kolay gelsin bide epilasyon aletlerinin 6 yıl ömrü olduğunu duymustum ne kadar doğru bilemem

Back