• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ?

annensenicoksevecek

Annen sana kurban olur <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
2.127
999
148
Eşim ile ben çocuk istiyoruz. Son adet tarihim 20 temmuz. Adetim 9 gün geçtiği için doktora gittim ve gebelik testi istedim. Gebelik testim negatif çıktı. Ben test sonucunu alacağım sabah adet oldum 2 gün geldi ve aniden kesildi anlam veremedim normalde 7 gün olurdum, normal adet gibi gelmedi sadece damla damla geldi ve bitti. Doktor bana klomen adlı bir ilaç verdi adetimin 3. günde içmem gerektiğini söyledi günde iki adet ve 5 gün boyunca içmemi söyledi. 9 eylülde tekrar gel folikül dökülecek dedi.

Geç döllenme olabilir mi ? Çünkü kan tahlilini kanamamdan önce verdim. 1 gün sonra sonucumu aldım ve negatif çıktı. Geç döllenme olduktan sonra yerleşme kanaması ile mi sonuç verdi anlamadım. Klomen ilacını kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve aklım çok karışık.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kanamamdan önce kan testim negatif çıktı. O yüzden doktora adet olduğumu söyledim ama adetim 2 günde damla damla geldi gerisi gelmedi. Kan testi yerleşme kanaması ise eğer hemen belli eder mi ? Yoksa kanamadan önce belli olması gerekiyor muydu ?

Canm eger gEbelik olsaydi cikardi yerlesme kanamasi 2aya yakin oluyo iki bucuguda buluyo 9gunde olmaz yani arti ayda bikere kan verebilirsin zaten bilgisayarda gorunur mesela gttin doktora adetim gecti kan wermek istiyorum falna dedin hmn saten wermissin sonuc negatif der sana bnce ilaci kullanma soyle yap ewde testler varya en iyisini al sabah ac karnina bisey yiyip icmeden yap hani gece yatiyon sabaha ladar idrar yapmamis oluyon oyisden sabah diuorum daha kuvvetli oluyo yani eger gebelik varsada hmn belli edr bu arada adet olamama can sikintisi uzuntu stres gibi seylerdede oluyo eger gebelin istiyosan kuru incir kaynat suyunu esin ve sen iliskiden once icin mesela aksam ilisksi olacaksa sabahtan icin incerler buyuyo ssisiyo iyice zaten onuda yiyebilirsin esin yerse daha iyi olur soguk daha lezzetli oluyo umarim yardimci olmisimdur gecmis olsun..

Çok teşekkür ederim. En iyisi ben yarın sabahtan bir test yapayım... Kuru incir suyu onu da denicem... Umarım bir an evvel hamile olduğumu öğrenirim. Her ay negatif, bu ay başıma böyle bir şey geldi bende anlamadım.

Bnde senin gibiydim her ay husrana ugrardim ama vardir zamani vakti deyip bekledim istedikten 8ay sonra oldu simdi 4 aylik bi kizim var ama oncelikle olmuyo diye kafaya takma stres yapma en onemlisi bu cunku iliskiyi cocuk olsun diye yapmayin zevkine yapin iliski esnesinda aklina getirme dusunme baskab seyler dusun bununda faydasi oluyo cunkubide internette yumurtlama hesaplama gunleri var mesala ne zaman adet oldugunu yaziyon osana handi gunlerde yumurtaliklarin calistigi tarihi gosteriyo adetin bufun bitti ya bi hafta gectikten sonra en uygun gun oluyo gebe kalmak icin bunu da takip et ve ozamanlarda da bi gun dururca bi iliski yapin sabaha karsi yapmanizi onerrim daha iyi oluyo biz oyle yapmistik iki uc kez o ay hamile kaldim zaten kuru inciride o ay denedim rabbim vesile ediyo iste bazi seyleri

Düşünmemeye çalışıyorum ama kimin hamile olduğunu görsem içimden dua edip bana da nasip etmesini istiyorum. Benim adet günlerim çok düzensiz. 20 temmuzda oldum en son. Bu ay hamile sandım kendimi çok ümitlendim ama yine negatif. 29 ağustos hafif kanamam oldu o günde doktora gidicektim adet oldum dedim. Klomen verdi. Halbuki damla damla 2 gün sürdü sadece silince geldi. Şimdi bir şey yok. Klomeni kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. Adet olmayanlarda kullanabilir mi ?

Ben doktora gittiğimde adet oldum demiştim o yüzden verdi. Ama adetimin kesileceğini nerden bileyim 2 günde bitti. Normalde 7 gün sürüyordu.

Back