• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerekiyor benim? Vajinusmus....

karlarperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
438
1
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar.2 ay önce evlendim.vajinismus hastalığı var yani eşimle ilişkiye giriyor fakat kendimi çok kasıyorum tam bir sonuç alamıyoruz.ben cinsellikten sogudum ve kaçıyorum.eşim bunu takmıyor gibi gözüküyor.ben çok kafaya takıyorum.severek evlendik.23 günlük evli iken işe başladım.cumartesi de çalışıyorum tam gün ve geç çıkıyorum.eve gidince eşimden yardım istiyorum ev işi konusunda bana yardımda bulunmuyor.sonrası ise yorgun düşüyorum.cinselliğ vaktim yok gibi bir şey oluyor.uyuyup kalıyorum.nereye gider bunun sonu bilmiyorum.vajinismus nasıl eçer allahım ya

daha cok yeni evlisiniz
birbirinizi tanıdıkca aşılır diye düşünüyorum
bu derten muzdarip bircok bayan var hatta jinekoloji bölümünde başlığıda var oradan yardımda alabilirsin

şimdi vajinusmusla eşinizin size yardımcı olmaması arasında bir bağ olduğunu sanmıyorum.
önce eşinize hem ev işinin hem de iş hayatının sizi yorduğundan bahsedin.
siz ev geçimine katkıda bulunuyorsanız o da ev düzenine katkıda bulunacak.

vajinismus için de bu sitede aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan öneri alabilirsiniz.
jinekoloji bölümünde ayrı bir konu var bununla ilgili..

geçmiş olsun
eşinizin anlayışıyla çözebilirsiniz diye düşünüyorum
elbette eşinize size ev işlerinde yardımcı olması gerektiğini anlatmalısınız
hatta en başta konuşulması gereken konular bence bunlar
sonuçta siz dışarda çalışıp eve para getiriyorsanız onun da ev işlerine yardım etmesi gerekiyor

Sevgili karlarperisi, sen sorununla yüzleşmiyorsunki, kaçış yolunu seçmişsin gibi geldi. Ve bahaneler uyduruyorsun. Sorunun belli, ama onu çözmek yerine başka şeyler ileri sürüyorsun. Geç vakitlere kadar çalışmak filan bunlar bahane değil.Eşinizle şimdiden ipleri koparmışsınız gibi, lütfen bunu tamir yoluna gidin. daha yeni evlisiniz, evinizde ne kadar iş olabilirki.Yada o kadar ince iş yapmayıverin nolacak.

Bu vajinusmus illetini eşinle beraber yeneceksiniz. Bunun için kararlı olman lazım ilk başta.

Sorunun üstüne gidin, ondan kaçmayın.sengözlerimebaksanab

Kuzum haklısın galıba.ama gerÇekten yoruluyorum.belkıde manalar Üretıyorum.vajınısmus olayına Çok ÜzÜlÜyorum.eŞımı sevıyorum.ev ıŞlerındede bıraz yardım beklıyorum ama nafıle.bazen kızıyorum ÇalıŞmıyacagım dıye.ev kalırsamda kafayı yerım.bır sÜrÜ borÇda var.

bence önce jinekoloğa gidin ayrıeten piskoloğa gidin
ve eşinizle el ele verip bunu yenebilirsiniz..ama önce yenmeyi isteyin bunu..

Çok Çok erken daha sorun ıÇın cnm
haftada 1 gÜn evde ıŞe ayır kendını
yemek dersen Çok Özenme arada geÇıŞtır kolay Şeylerle tabı heptende koyverme gene
ama bu ılletı yenmen ılıŞkıyle olacak bırŞey
ÜstÜne gıtmen lazım
ve eŞını karŞına al anlat zamanla alıŞıcam ama bıraz anlayıŞ gereklı bana de
gerÇı tam olmasada oluyo demıŞsın pek vajınusmus sayılmaz bu
yada bı uzmana gıt tedavı ol
ama bu sorunu bıran Önce aŞmalısın
evını brz ıhmal et
haftaya yaparsın
ama eŞler ıhmele gelmıyor bılesın
Çok kasma knd herŞey beyınde bıtıyor ıyı dÜŞÜn allah yrd olsun

Back