Ne Yapmam Gerek ? :(

aLoneangeL33

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
315
252
23
Arkadaslar benim sizlere danısmak istediğim bir durumum var...

Sinirlenince,bir şeye çook üzülünce vücudumda aşırı derecede titreme oluyor ve durduramıyorum. Çenem kilitleniyor,konuşamıyorum. Ses,gürültü o an kaldıramıyorum.

Her an düşünüyorum. Detaylı detaylı,ince ince,ayrıntılı.. ve mutlaka dudagımı koparıyorum,sacımla sürekli oynuyorum dalıp gittigim bile oluyor.. o eller hic hareketsiz durmaz.. ya sacımda,ya da dudagımda.. Kucuklugumden beridir tırnak yeme alıskanlıgım da var..

Niye böyleyim Kızlar ?

tam olarak hastalığını anlamadım ama okb var sanırım bu yaşadıkların seni çok üzer rahatsız eder canım niçin uzmana görünmüyorsun

Okb nedir canım düzelir gecer diye gidemedim aslında..
her an düşünüyorum demişsin ya hani bu takıntıdır düşünce takıntısı var sende okb yani obsesif kompulsif bozukluk canım düşüncelerine engel olamazsın bu durumda :) herşey ufak ufak başlar minicik bi kıvılcım alev alır geçer deme işini şansa bırakma ilerletmeden bir görün uzmana daha iyi olursun

Dogru söylüyorsun canım ihmal etmemek gerek.. tmm bir uzmana görünmem iyi olucak.. tşk ederim canım sagol yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…