• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmam Gerek ? :(

aLoneangeL33

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
315
252
23
Arkadaslar benim sizlere danısmak istediğim bir durumum var...o_O

Sinirlenince,bir şeye çook üzülünce vücudumda aşırı derecede titreme oluyor ve durduramıyorum. Çenem kilitleniyor,konuşamıyorum. Ses,gürültü o an kaldıramıyorum.

Her an düşünüyorum. Detaylı detaylı,ince ince,ayrıntılı.. ve mutlaka dudagımı koparıyorum,sacımla sürekli oynuyorum dalıp gittigim bile oluyor.. o eller hic hareketsiz durmaz.. ya sacımda,ya da dudagımda.. Kucuklugumden beridir tırnak yeme alıskanlıgım da var..

Niye böyleyim Kızlar ? o_O:KK42::KK14::KK14:

tam olarak hastalığını anlamadım ama okb var sanırım bu yaşadıkların seni çok üzer rahatsız eder canım niçin uzmana görünmüyorsun :KK68:

Okb nedir canım o_O düzelir gecer diye gidemedim aslında..
her an düşünüyorum demişsin ya hani bu takıntıdır düşünce takıntısı var sende okb yani obsesif kompulsif bozukluk canım düşüncelerine engel olamazsın bu durumda :) herşey ufak ufak başlar minicik bi kıvılcım alev alır geçer deme işini şansa bırakma ilerletmeden bir görün uzmana daha iyi olursun :KK68:

her an düşünüyorum demişsin ya hani bu takıntıdır düşünce takıntısı var sende okb yani obsesif kompulsif bozukluk canım düşüncelerine engel olamazsın bu durumda :) herşey ufak ufak başlar minicik bi kıvılcım alev alır geçer deme işini şansa bırakma ilerletmeden bir görün uzmana daha iyi olursun :KK68:

Dogru söylüyorsun canım o_O ihmal etmemek gerek.. tmm bir uzmana görünmem iyi olucak.. tşk ederim canım sagol yorumun icin :KK68:

Back