ne kadar süredir birlikteydiniz......yaşlar kaç...........çalışıyormusunuz.........ayrılma sebebiniz nedir........daha bir sürü soru cevap bekliyor yani....yani iki cümle kurmuşsunuz...bu iki cümleyle iş çözülsün istiyorsunuzanlamıyorsunuz çok üstüme düştü daha birbirimizi tanıyamadan evlilik planları filan yapmaya başladı o hız korkuttu bni. d
ay valla saçmalıyosun dalgamı geçiyosun bizimlebiz tanıştık konuştuk daha ilk ayımızda hep ileriyi planlaldı ama sürekli konuşmalarımız bu yönde sürekli görüşüyorduk ama hep arkadaslar falan vardı yanımızda ikimiz oturup neredeyse hiç konuşmadık. neyse bi akşam yine arkadaslarla oturmaya gittik bu arada genelde ben davet ediyorum o biraz çekingendi bende böle olunca ne bileyim bian için kendmi kötü hissettim ve ayrılık
Canım benim şımarıklığın tavan yapmış.Bırakayım yalvarsın demiş denemişsin.İşler istediğin gibi gitmemiş.Yoksa kimse sevdiğini bırakmaz bırakamaz hiçbir sebep yokkenkızlar mrb:) ben sevgilimden ayrıldım hersey yolunda giderken birden oldu ayrılmak için için bir neden yoktu ama sonradan pişman oldum gecen msj attım karşılık verdi konuştuk ama sonrası gelmedi şimdi ne yapmam gerekiyor. onu çok kırdım
ikimizde çalışıyoruz 26 bnm yaşım onunki 33