NE YAPMAM GEREK

anlamıyorsunuz çok üstüme düştü daha birbirimizi tanıyamadan evlilik planları filan yapmaya başladı o hız korkuttu bni. d
ne kadar süredir birlikteydiniz......yaşlar kaç...........çalışıyormusunuz.........ayrılma sebebiniz nedir........daha bir sürü soru cevap bekliyor yani....yani iki cümle kurmuşsunuz...bu iki cümleyle iş çözülsün istiyorsunuz

ay valla saçmalıyosun dalgamı geçiyosun bizimle

Canım benim şımarıklığın tavan yapmış.Bırakayım yalvarsın demiş denemişsin.İşler istediğin gibi gitmemiş.Yoksa kimse sevdiğini bırakmaz bırakamaz hiçbir sebep yokken

Sizi bilmem ama eski sevgilinizin çabucak sizden kaçması lazım..

Bu ne böyle oyun mu oynuyorsunuz canınız istediğinde ayrılın, canınız istediğinde barışın..

Umarım geri dönmez...

seviyordum onu arkadaslar onun için kaldım yasadığım şehirde ama bu kadar sevdiğimi ayrılınca anladım onun beni ne kadar çok sevdiğini görünce ona daha da bağlandm ama iş işten gecmişti

ikimizde çalışıyoruz 26 bnm yaşım onunki 33

yaşlar da küçük değilmiş siz neden küçük çocuklar gibi davrandınız ki

ayrılmanın sebebi neydi

yine iyi cevap vermiş ben erkek olsam sebebsiz yere bırakıp gidene cevap vermem karşınızdaki koskoca 33 yaşında bir adam çocuk degil

Gerçekten ayrılmak istemiyorsanız ayrılık kelimesini ağzınıza almayın bir daha... Özür dileyin ve kendinizi ifade edin, dönerse döner, dönmezse sırra kadem basın.

ayrıldıktan bi süre sonra ilk msjı o attı bna sonra bi iki özel günde msjlastık o kadar facede filan hala arkadasız birbirimizi takip ediyoruz görünce slmlasıyoruz ama ben eskiye dönmek istiyorum hatamı telafi etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…