ne yapmam gerek?

zehra eslem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
54
14
Merhaba arkadaşlar. Daha önceki konumda bir evde yedi kişi yaşadığımzı üç aylık bir bebeğim olduğunı sölemiştim.
Bebeğim doğduğu günden beri doğal olarak hep kucakta o bırakır öbürü alır olan oldu kucaga alıştı neyse konu bu değil
K.validm çok İyi bir insandır.saftır herkesi kendi gibi sanar.bu sabah kahvaltıya oturduk yuşayı da (oğlum) k.v min yanına koydum. Kucak istedi biraz mızırdanınca k.v kucağına aldı kajvaltıya öle devam etmeye başladı. Bende
Duruyodu çocuk yemeğini yede öle alsna dedim.
Nolcak böle yesem dedi.
Bende zaten yannda kimse olmadan durmuyo wcye bile gidemiyorum bide yemek yiyemzsem tam olur dedim.
Kucaga siz alıştırdınız buna da ben alıştırayım dedi güldü bende kızdım. Elimde çaydanlık vardı hafifçe vurdum tabi dedim sen işe gidiyosn sonuçta olan bana oluyo kimr ne dedim oturdum.
K.validem yuşayı bıraktı sofradan kalkıp odasına gitti k.p de arkasndan.
Sonra yuşa ağladı eşim aldı kucağına ona da çıkıştım ama bişey demedi.
Sizce haksız mıyım ayıp ettim gibi hissediyorum üzülüyorm.k.validemi çok severim gönlünü almam gerekio galiba

Kırmışsın kalbini canım haklısın tabi ama işte her kv bozulurdu sanırım...

En bastan kucaga alismasin diye,onem verseydiniz bu konuya,kayinvalideniz bu lafiniza bu kadar alinmazdi..kisisel birsey olarak dusundu bu dediginizi o yuzden alindi.simdiye kadar hep kucaktaydi bu cocuk,simdi ne olduda boyle dedi gelin dedi kendi kendine.ben bile zaten kucaga alismis,varsin sofradada aglayacagi yerdr kucaga alinsin dedim.

Kirildiysada kirildi. Simdi ozur dilersen hep tepene binerler. Seninde birseylere kizabilecegini bilsin yani..ama sen bilirsin tabiki

En başta kucak sallama faln önem verdim çok kezde herkesi uyardm ama baktım olmuyo darıkıyolar bıraktım hpsi srvmk istyo bişey diyemiyorum.kıskandığımdan değil k.v bunu herkesten iyi bilir kırıldı ama genede kalkp bişey demedş bana kötü biri değil..

Gonlunu al o zaman,sen daha iyi bilirsin kayninvalideni tabi..ayni evde kirginlik olmuyor..seninde gonulden sevdigin,iyi diyebilecegin bir kadinsa gercekten ki oyle gorunuyor,araniz bu.konu yuzunden limoni.olmasin

Gonlunu al o zaman,sen daha iyi bilirsin kayninvalideni tabi..ayni evde kirginlik olmuyor..seninde gonulden sevdigin,iyi diyebilecegin bir kadinsa gercekten ki oyle gorunuyor,araniz bu.konu yuzunden limoni.olmasin
Haklısın canım en zor zamanmda hp yanımda oldu ne istedmse yaptı Allah var şimdi kötü diyemem. S.ocagna gtti gelince alırım gönlünü inşallah

Kadın iyi niyetli bırı diyorsun kalbini kirmissin ay valla çok acidim garibim cevap bile vermemiş kalkmış başka odaya geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…